Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ben balkonda oturuyorum çay içiyorum sabah karşı evlerin birinde bir camdan bir kız bakıyor onu görüyorum perdeyi kapatıyor sonra perdeyi aralayıp öyle bakıyor sizce bu kız akıllımı? akıllıysa ne anlatmaya çalışıyor siz bayanlar bazen çok garip oluyorsunuz :D

Gönderi tarihi:

benim de uzun süre dışardan gördüğüm ve hoşlandığım bi kız vardı. bi süre göz takibi yaptıktan sonra (halk tabiriyle kesişme) konuşmaya karar verdim. ona kendisinden hoşlandığımı söyleyecektim. fırsatını kolladım ve bir gün sokakta yürürken punduna getirip yalnız kaldığı anı yakaladım. yanına gidip bi saniye bakarmısın dedim. döndü ve bana anlamsız gözlerle baktı. zaten o an 0-1 olmuştu. müsaitseniz konuşabilirmiyiz dedim. aynı saniye de hayır cevabı aldım. bende durum 0-2 olunca bi şeref sayısı almak için espri yapmak istedim. neden kontörlüsünüz galiba dedim. duyduğum tarihi cevap maçı bana 3-2 kazandırdı. ''hayır ondan değil benim çıktığım bi çocuk var''. tabi öyleya bende onun sahiden kontörlü olup olmadığını merak etmiştim değilmi. peki acaba bu kız akıllı mı? benim kişisel görüşüm bu kızın yanında bulunanların derhal ambülans çağırıp kızı kliniğe yatırmaları gerektiğidir. ama tabi takdir siz değerli halkımızın...

Gönderi tarihi:

bazı kızlar açık sozlu olayım,sırf tavlama zevkıne ermek için bakarlar.benım bazı arkadaşlarım böyleçkabul etmeyecektır ama yınede elde etme zevki yaşamak için yapar

emre arkadaşımız hoşgeldın forumda yenı mısın daha önce görmemiştim :D

Gönderi tarihi:

tanışma topiğinden hatırlıyorum ben sizi :D sizin beni hatırlamamanız ne kadar gurur alıcı bi bilsen :(:lol:

ya aynı mesajı 2 kez gönderdim yanlışlıkla. admin silerse sevinirim. kusura bakmayın

Gönderi tarihi:
tanışma topiğinden hatırlıyorum ben sizi :D sizin beni hatırlamamanız ne kadar gurur alıcı bi bilsen :(:lol:

ya aynı mesajı 2 kez gönderdim yanlışlıkla. admin silerse sevinirim. kusura bakmayın

:Dsilme admın hatta bıkaç kez daha yolla :w00t:

Gönderi tarihi:

ben balkonda oturuyorum çay içiyorum sabah karşı evlerin birinde bir camdan bir kız bakıyor onu görüyorum perdeyi kapatıyor sonra perdeyi aralayıp öyle bakıyor sizce bu kız akıllımı? akıllıysa ne anlatmaya çalışıyor siz bayanlar bazen çok garip oluyorsunuz :D

Bence o kız senin akıllımı değilmi diye kontrol ediyor -_- Bak benden söyleyip uyarması haberin ola -_-:lol::D:lol:

Yaa Emre çok güldüm senin olaya kusura bakma :sweatingbullets::D Bu arada hoşgelmişsin :w00t::D

Gönderi tarihi:

ya herkesin başına gelebilir. iletiyi gönderemediniz dedi önce. sonra ben bi kez daha deneyince ikisini birden yayınladı. silemedim de. gülcek ne var ki. bu arada tşk ederim hoşbulmuşum :lol:

Gönderi tarihi:

ya herkesin başına gelebilir. iletiyi gönderemediniz dedi önce. sonra ben bi kez daha deneyince ikisini birden yayınladı. silemedim de. gülcek ne var ki. bu arada tşk ederim hoşbulmuşum :lol:

Ben ileti yüsünden dememiştim başına gelen diğer olaydan bahsetmitim halbukim :unsure::lol::unsure::D:stuart::clover:

Gönderi tarihi:

Ben ileti yüsünden dememiştim başına gelen diğer olaydan bahsetmitim halbukim :unsure::lol::unsure::D:stuart::clover:

yanlış anlamalar hız kesmeden devam ediyo yani. o kadar da ara vermiştik ya :lol::D

ama o olay hakkaten çok garipti. hiç öyle bi cevap beklemiyodum. ben de hala düşündükçe gülüyorum kızın cevabına :D:lol:

• 2 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.