Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 19 yıl Bu gece de yalnızım..Düşünüyorumda..Bazen acım oldu seni sevmek , bazen en güzel tebessümüm.. Bazen içimde bir sızı bazen mutluluğum...Bazen herşeyim bazen hiçbirşeyim oldu...ama vazgeçemedim! Seninleyken bazen kalabalıklar içinde bazen yapayalnız oldum... En umulmadık anda sevdim seni , en vurdumduymaz , en sağır ve en körleşmiş taraflarımla...O gece ay tutuldu ve güneş hiç yaklaşmadığı kadar çok yaklaştı dünyaya...Oysa benim çekim alanımda bir tek sen vardın bir de yalnızlığıma ortak sesin , vazgeçemediğim gözlerin vardı hemen yanıbaşımda... Ve herşey seni sevmekle başladı...Hayat bazen herşeyden vazgeçmek oldu , bazen bir senden vazgeçememek... Sevmek diye bir şey varmış ve sevince iliklerine kadar hissediyormuş insan varlığını , tüm acıları ve sevinçleri bir anda yaşayıp tüketiyormuş . Varlığın ve yokluğun... ikiside bazen öyle zor ki! Keşke biraz olsun anlatabilsem sana , paylaşabilsem acılarımı seninle , kıyamam ki... Hiç susma istiyorum yanımdayken , aklından geçen herşeyi bilmek istiyorum , hayallerini , korkularını , sakladığın kendini ve kendinden bile kıskandığın sevdanı anlat istiyorum.Zannederim ben seni seveli asırlar oluyor, yeni anlıyorum.. Unutma sevdiğim unutma hiçbir direnişimi ve teslimiyetimi unutma.Şimdi sana cevabını veriyorum aklındaki bütün sorularının...Her ayrıntım sende gizli benim.Sana verdiğimden başka ben yok ki bende.. Anla canımın içi Deli gibi seven bir ruhun karşısında kaç aşk dimdik durabilir. Seni sen gibi seviyorum
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl seni enmasum yanımla sevdım,bütün içini açıp denızanası saflığında sergıleyecek kadar..senı en korumalı yanımla sevdım,seni doyurmdan kendı yemeyecek kadar.seni en fedakar yanımla sevdim senın için uykusuz kalacak kadar.. senı en içten en emek dolu aşkla sevdım,bır daha kimse de bulamayacağın kadar sense beni sadece tüketim arzusuyla sevdin,ben farklıydım ilgini çektiğim için.. sen beni kendın için başkasını öldür ilkesıyle sevdın,öldurebılecek kadar sen kendını sevdın bende,kendın de bulmaya çalıştığın ınsanlığı sevdin şiimdi ise pişmanlıklarla seveceksın benı,bensız sonsuza kadar (bu da benden serenade,içimden geçenleri yazıp eşlik etmek ıstedım rahatsızlık vermedım umarım)
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl seni enmasum yanımla sevdım,bütün içini açıp denızanası saflığında sergıleyecek kadar..senı en korumalı yanımla sevdım,seni doyurmdan kendı yemeyecek kadar.seni en fedakar yanımla sevdim senın için uykusuz kalacak kadar.. senı en içten en emek dolu aşkla sevdım,bır daha kimse de bulamayacağın kadar sense beni sadece tüketim arzusuyla sevdin,ben farklıydım ilgini çektiğim için.. sen beni kendın için başkasını öldür ilkesıyle sevdın,öldurebılecek kadar sen kendını sevdın bende,kendın de bulmaya çalıştığın ınsanlığı sevdin şiimdi ise pişmanlıklarla seveceksın benı,bensız sonsuza kadar (bu da benden serenade,içimden geçenleri yazıp eşlik etmek ıstedım rahatsızlık vermedım umarım) Ben de eklentiler yaparım sakın rahasız olmayın Ellerine emeğine sağlık ...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.