Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 teknık dırektorumuz zıcco beyaz pele hayırlı ugurlu olsun rustu ılede 1 yıllık anlastık Benim izlediğim ilk Dünya Kupası'nın yıldızı idi SOCRATES ile beraber ama İtalya'ya elenmişlerdi.1986'da da o süper Brezilya-Fransa maçının yıldızı idi,hem maç içinde hem de seri-penaltılarda penaltı kaçırmıştı.Ki o maçta iyi oynamıştı,ama o maçın asıl yıldızı Fransa'nın sağ-beki Amoruso idi... Teknik Direktörlüğü'nde ise bildiğim ise en son Japonya'yı çalıştırması... Japonya'yı kimse ihya edemez zaten,çünkü bu adamlar sadece koşuyorlar ama felaket koşuyorlar,insan bir dinlenir değil mi? 3-5 tane daha Zico gelse bu Japonları futbolcu edemezdi zaten.En önemli eksiklikleri Türk futbolcuları gibi KONSANTRASYON sorunu... Avustralya maçında son 6 dakika da 3 gol yediler... Hırvatistan'dan maçında da iyidiler,ve puanda aldılar,bazıları 5 yer demişti ama yenmediler... Brezilya maçında ilk yarı harika idiler,1-0 da öne geçtiler,tam ilk yarının sonunda gol yediler,sonrası malum,dağıldılar.Ama ilk yarı çok güzel oynamışlardı... Demek ki kısmen başarılı oldular. Bu sonuçlara bakarak ben ZİCO iyi bir teknik direktör olarak görüyorum,en azından elindeki malzeme(!) -ama ne güzel kelime,bir Amele olarak bayılıyorum bu kelimeye- bu kadardı,elinde Ronaldinho,Ronaldo-ama tombiş hali-,Kaka veya R.Carlos vardı da mı oynatamadı değil mi?Ki oynatamayan zat-ı muhterem de Fener'i şampiyon yapmış biriydi.Gerçi Fener'de de bunlar yok ama en azından Alex,Tuncay,Anelka,Appiah gibi müthiş adamlar var,bir de bir golcü alacaklar,kim acaba? Fernando Torres olursa ne güzel olur,ya da Morientes... Ama yine de gönlüm,aklım,bilincim -ki bunlar maddidir Kralx -yeri gelmişken bir laf da burada edeyim dedim- SCOLARİ'de kaldı.Böyle maç okuyup,müdahale eden bir adam yok. Alıntı
Φ Hack_Boy Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Bi taraftar nasıl olur da ligte, kupada ya da avrupada elde ettiği başarı(sızlık)larla övüneceği yer de klüp başkanın parasıyla puluyla yöneticilerinin zenginlikleri usta yönetimleriyle yaptıkları transferlerle övünür anlamak çok güç.. sonuç ortada futbol sahada oynanıyor ve sadece 11 kişi oluyor o sahada.. transfer olayına dönersek.. gs henüz vaad edilen iyi transferleri yapamadı ligin başlamasına şurda ne kaldı ki.. bu durum beni çok rahatsız etmekte bir taraftar olarak.. yine geçen seneki gibi son anda alınan bir heinz bulmak korkutuyor beni.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.