Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2012 13 yıl Bu bölümde Söke Mânileri'nden derlenmiş seçkin örnekler göreceksiniz. Hoşlanacağınızı umarım. Siz de sevdiğiniz örnekleri ekleyebilirsiniz. Oyhan Hasan Bıldırki
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2012 13 yıl Yazar Yüzüğümün al taşı Görünür köşe başı Dağı taşı devirir Yârimin hilâl kaşı
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2012 13 yıl Yazar Bahçede hanımeli Derdinden oldum deli Alemde hüner odur Sevmeli sevilmeli
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2012 13 yıl Yazar Su akar coşkun coşkun Bak pınara pek taşkın Ben yârimden ayrıldım Hem deliyim hem şaşkın
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2012 13 yıl Yazar Çıkıp dağda eğlensin Mor gırebim yellensin Madem beni seviyon Bekle ablan evlensin
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2012 13 yıl Yazar Taksinin penceresi Sallanır çerçevesi Söke’nin oğlanları Bulaşık tenceresi
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2012 13 yıl Yazar Yoluma gelme benim Bağrımı delme benim Ben garip bir avcıyım Fikrimi çelme benim
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2012 13 yıl Yazar Kaleden indim bugün Elimde altın güğüm Yârimi sorarsanız Ne dün gördüm ne bugün
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2012 13 yıl Yazar Yumak yumaktır elin Gayet incedir belin Yılana baş eğdirir Kız senin tatlı dilin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.