Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2012 13 yıl - Bak bak nasıl fosur fosur sigara içiyo! - Henüz açık havada sigara yasağını devreye sokamadık efendim - B.k içsin! Bi de genç olucak tinerci midir ateyist midir nedir… Bu hıyar gece içki de içer kesin saça bak upuzun karı gibi… - Afyonda nah içer efendim çok afedersiniz - Evlerde gizli gizli içmesinler? Kamera koyamıyoz mu evlere? - Henüz anayasa buna müsait değil efendim - Not al yenisine bunu da bi şekilde monte edelim çaktırmadan - Çaktırsak ta olur efendim pek ses çıkaran kalmadı - Hala çatlak sesler var duyuyorum… Müşfik kenter mesela ne o çatlak çatlak… Ben tiyatrodan nefret ediyom yaa, hemen dağıtın belediye tiyatrolarını felan - Bi kanun değişikliği yapar cart diye özelleştiririz efendim çok kolay! - Ata binmeyi de sevemedim bi türlü, hatta atlardan nefret ediyom galiba… - Hipodromları kapatırlar, atları da vururlar - Ben gençken bi doktor bana kartvizit verdiydi özelime geeel özelime diye… - Doktorların azına sıçtık efendim hadi şimdi desinler görelim - Yetmez bence… Hademelerle doktorlar yer değişsin! Doktor dediğin ne ki, aktar daha bilgili anasını satayım - Hepsini bi stadyuma toplayıp yakalım efendim, siz emir verin yeter! - Yurtdışından tepki alırız boşver… Bu kürtaj sezaryen felan ne yaaa! Şimdi aklıma geldi bence çok saçma şeyler lan! - Sağlık bakanına söylerim hemen yasaklar efendim. Mecburi hallerde ne olacak? Tecavüz durumunda mesela? - Tecavüzcüsüyle evlenince adam affedilmiyo mu zaten? Çocuk da yapıversinler işte! Şu tecavüzcüyü istemediği evliliğe zorlayan yasayı da değiştirin lan. Ne o öyle? Hatta 10 bin lira manevi tazminat alsın kadından. Belki adam çocuk felan istemiyo? Zorla ne peydahlıyosun!! - Hakikaten efendim, o konuyu da hemen demokratikleştirtiriz - Çocuk mocuk dedik aklıma geldi, üç çocuk az bence… 15 olsun bi de mecburi olsun! - Çocuğu olmayanlara ne yapalım efendim? Kocası kısırsa mesela? - Tecavüz ettiririz olur biter! Evli olmayan kadınlar da 15 çocuk yapsın, yapamayana kusura bakmasın ama tecavüz! - Hemen bakanlar kurulunu toplar hallederiz efendim. Başka bir konu var mıydı? - Bu Atatürk olayı ne yaa her tarafta? - O konu mecliste sıkıntı yaratıyor diye pek eşelemeyin demiştiniz? - Bu meclis neymiş yaaaa!!!
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2012 12 yıl Yazar - Doktor bey benim gözüm seyiriyo - Misafir gelcektir - Ama bir aydır seyiriyo - Yatılıya gelcektir - Sağ elim kaşınıyo bi de o da para mı demek - Nerden uyduruyosunuz bu safsataları yaa, sağ el kaşınıyosa para gitçektir - Bi de sol ayak başparmağıma kramp giriyo geceleri - Yol gözüküyo o zaman size bi de şekeri azaltın - Geçen dediğiniz gibi salonun eşiğinden üç kere atladım ama öksürüğüm geçmedi - Ciğer filmi çektirecektiniz çektirdiniz mi? - Evet büyrün - Nerede çektirdiniz bunu - Antalyada kaynımın yazlığında - Bu yanınızdaki kim? - Eltim - Bekar mı eltiniz? - Sözlü ama erkek sözü değil yani - Ona bi reçete yazim götürün bari... ** - Hamfendi ben bir hesap açtırmak istiyorum - Hesap açmıyoruz beyfendi - Niye ki, banka değil mi burası? - Evet ama kan bankası burası beyfendi - E geçen gün benim kankam sperm bankasında açtırmış? - Orada açtırın o zaman beyfendi - E kan yatırcam ben, sperm bankası alır mı - Valla biz sadece kan alıyoruz bi de kornişon turşusu - E ben kanımı nasıl yatırcam? - Şuraya yatıcaksınız hemşiranım gelip alacak - Ne kadar aldığını nerden bilicem? - Sayaç var pompada - Peki hesap açmazsam kanımı nasıl geri alıcam? - Geri alcaksanız niye veriyosunuz beyfandi yaa! - Ya belli mi olur ameliyat falan olurum alimallah - O zaman gelirsiniz biz size kan veririz beyfendi - Benim kanım olduğunu nerden bilicem? - Sizin olmıycak ki - Kimin olucak - Ne bileyim beyfendi müneccim miyim yaa - E benim kanımı kime verceksiniz? - İlk ihtiyacı olana vericez - E bu çark nasıl dönüyo böyle sizin maaşınız falan? - Kanları parayla veriyoruz beyfendi - Peki ben kan yatırınca bana da para vercek misiniz? - Yoo - Kara para mı aklıyonuz lan burda, keriz mi kandırıyonuz! - Polis çağırıyom ben beyfendi ona sorarsınız - Turşu hesabı açtırcam ** - Evladım lahana kaça? - Üç lira abla - En son kaç olur? - Beş olur, sel mel olursa yedi felan olur - Negatif babında şeyetmiştim... - Negatif düşünme abla, iyilik yap iyilik bul, çakraları aç! - Bi iyilik yap ta ikiye ver evladım - Veririm ama dış yaprakları ısırırım teyze - Manyak mısın evladım, ver hadi. Kereviz kaça? - Satılık değil o madam - E duruyo orda? - Nefret ediyom ben kerevizden, kerizler yer bitek kereviz - Yavrum versene bi kilo kereviz iyice sapıttın ha! - Vermem abla pazardaki bütün kerevizler burda, hepsini topladım boşuna arama, yenmeyecek o... - Havuç ver bari iki kilo - Nayır, tavşanımın rızkı o! - Tavşanı da ver - Bi tavşan alana iki pırasa veriyoz ama beyazlarını dişliyoz teyze - Piyasalar şişlesin seni e mi - Çok güzel piyazlık brokoli var abla okunmuş üflenmiş namazında niyazında verim mi bi kilo? - Abebe bikilaya ver sen onu, bi bağ maydonoz ver de gideyim bari - Git, sen de git abla o maydonoza baktıkça beni hatırlıycaksın...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.