Φ aptal.aşık Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Acaba ilk aşkınızı hatırlıyormusunuz....... Çok mu eskilerde uzaklarda kaldı, Yoksa hala aynı kişiye mi aşıksınız. Kaç yaşındaydınız, o kaç yaşındaydı....... Hatırlıyorsanız.....Eğer unutmadıysanız... Önce ben yazıyorum. 8 yada 9 yaşındaydım. ilk aşkım canım benim o da bir yaş benden büyüktü.. Hala ona aşığım........ arada bir uzaktan görüyorum... yani hatırlıyorum. Hadi bakalım sıra sizde............ Paylaşmak istiyorsanız. Alıntı
Φ daksoylar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Valla ben de ilkokulda aşık olmuştum ilk hep platonık aşık oluyordum.Ama tam olarak ortaokuldaydım üniversitye giden birine aşık olmuştum.2 sene sürdü bide oda beni seviyor sanıyordum.Çok acı çekmiştim ya.ama şimdi çok komık geliyor.Ne günlerdi...... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 ilk aşkımı hatırlıyor ve yaşıyorum... Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 tam 4 yaşındaydım götürdüler aşkımı sucuk olarak geri getirdiler Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 ula senda beni eldurdun.... Alıntı
Φ aptal.aşık Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 ilk aşkın kedimiydi acaba ? Taş yürekli pardon ama kuzumuydu yoksa? Çok üzüldüm. Yemedin inşallah! Alıntı
Φ mahmure Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 hangisini yazıym ben şimdi sana ilk aşkım öldü benim Alıntı
Φ aptal.aşık Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 çok üzüldüm mahmure............ paylaştığın için teşekkürler...... Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 ilk aşkın kedimiydi acaba ? Taş yürekli pardon ama kuzumuydu yoksa? Çok üzüldüm. Yemedin inşallah! sucuğuda kendi gibi güzeldi rahmetlinin Alıntı
Φ aptal.aşık Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 taş yürekliymişsin gerçekten de .. aman tanrım nasıl aşk bu aşkından yiyesin mi geldi. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=20195 işte böyle bir aşk Alıntı
Φ aptal.aşık Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 çok tatlıymış ya sedef bak ben de sevdim şimdi. ya ondan sucuk ta güzel olur walla. aşkına saygı duyuyorum. çok büyük aşkın varmış sayın taş yürekli. harikasın ya Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 ben hıc asık olmadım kı Alıntı
Φ aptal.aşık Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 ben hıc asık olmadım kı jön müşsün zaten arkadaşım. jönlere hep başkaları aşık olur............. umarım sana aşık olan birisine sen de aşık olur mutluluğu bulursun. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 İlkokuldaydım Ben yavru kurttumda yani izci O da izciydi,aşkmıydı bilmiyorum ama bişey vardı işte okul değiştirince onu bir daha görmedim Alıntı
Φ aptal.aşık Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 ah canım yavru kurdum benim. ne şirin bi aşk öle amanda aman.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Evet çok şirin bi aşktı hep saçımı çekerdi :lol: Alıntı
Φ aptal.aşık Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 saçını da çekermiş ya kesin büyük ve çok tatlı bi aşkmış. o yaşlarda aşk saç çekmeyle başlar bilirsin. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Sonra ne olur demeye inan korkuyorum ama dayanımayacam Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 HatırLaMam Mı 22 yaşıma kadar 17 kız arkadaşım oLmuşdu buraya kadar aşk yok hepsi sıradan kadın erkek ilişkilerii... ama o geldi azıma s.... 6 ay önce aşık oldum 1 ay önce aldatıldım ... anLycaĞın aşk da yaramadı :S Alıntı
Φ mahmure Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 HatırLaMam Mı 22 yaşıma kadar 17 kız arkadaşım oLmuşdu buraya kadar aşk yok hepsi sıradan kadın erkek ilişkilerii... ama o geldi azıma s.... 6 ay önce aşık oldum 1 ay önce aldatıldım ... anLycaĞın aşk da yaramadı :S tamam işte aşk budur bulmuşsun. Aşk önce sersemletir sonra tekmeyi atar.. Buravo arkadaşım bulmayı başarmışsın. acıların hayırlı olsun. Alıntı
Φ aptal.aşık Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 HatırLaMam Mı 22 yaşıma kadar 17 kız arkadaşım oLmuşdu buraya kadar aşk yok hepsi sıradan kadın erkek ilişkilerii... ama o geldi azıma s.... 6 ay önce aşık oldum 1 ay önce aldatıldım ... anLycaĞın aşk da yaramadı :S çok üzüldüm arkadaş ya. sende benden sayılırsın dikkat etde saplanıp kalma bari. Alıntı
Φ duncan Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 ben dahaa ilk okula yeni başlamıştım hatta adı da aysu'ydu ilk görüşte işık olmuştum sonra ben seni seviyorum dedim a da bende seni dedi tabi o zaman aşkın daha ne demek olduğunu bilmiyoduk .. Alıntı
Φ denizak Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 ilk aşkım 17 yaşındaydım. halamın oğluydu...hala unutamadım.. Alıntı
Φ aptal.aşık Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 hain ilk aşklar niye unutulmuyorlar. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.