Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Acaba ilk aşkınızı hatırlıyormusunuz....... Çok mu eskilerde uzaklarda kaldı, Yoksa hala aynı kişiye mi aşıksınız. Kaç yaşındaydınız, o kaç yaşındaydı....... Hatırlıyorsanız.....Eğer unutmadıysanız... Önce ben yazıyorum. 8 yada 9 yaşındaydım. ilk aşkım canım benim o da bir yaş benden büyüktü.. Hala ona aşığım........ arada bir uzaktan görüyorum... yani hatırlıyorum. Hadi bakalım sıra sizde............ Paylaşmak istiyorsanız.
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Valla ben de ilkokulda aşık olmuştum ilk hep platonık aşık oluyordum.Ama tam olarak ortaokuldaydım üniversitye giden birine aşık olmuştum.2 sene sürdü bide oda beni seviyor sanıyordum.Çok acı çekmiştim ya.ama şimdi çok komık geliyor.Ne günlerdi......
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 19 yıl tam 4 yaşındaydım götürdüler aşkımı sucuk olarak geri getirdiler
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar ilk aşkın kedimiydi acaba ? Taş yürekli pardon ama kuzumuydu yoksa? Çok üzüldüm. Yemedin inşallah!
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar çok üzüldüm mahmure............ paylaştığın için teşekkürler......
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl ilk aşkın kedimiydi acaba ? Taş yürekli pardon ama kuzumuydu yoksa? Çok üzüldüm. Yemedin inşallah! sucuğuda kendi gibi güzeldi rahmetlinin
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar taş yürekliymişsin gerçekten de .. aman tanrım nasıl aşk bu aşkından yiyesin mi geldi.
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=20195 işte böyle bir aşk
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar çok tatlıymış ya sedef bak ben de sevdim şimdi. ya ondan sucuk ta güzel olur walla. aşkına saygı duyuyorum. çok büyük aşkın varmış sayın taş yürekli. harikasın ya
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar ben hıc asık olmadım kı jön müşsün zaten arkadaşım. jönlere hep başkaları aşık olur............. umarım sana aşık olan birisine sen de aşık olur mutluluğu bulursun.
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl İlkokuldaydım Ben yavru kurttumda yani izci O da izciydi,aşkmıydı bilmiyorum ama bişey vardı işte okul değiştirince onu bir daha görmedim
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar ah canım yavru kurdum benim. ne şirin bi aşk öle amanda aman..
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar saçını da çekermiş ya kesin büyük ve çok tatlı bi aşkmış. o yaşlarda aşk saç çekmeyle başlar bilirsin.
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl HatırLaMam Mı 22 yaşıma kadar 17 kız arkadaşım oLmuşdu buraya kadar aşk yok hepsi sıradan kadın erkek ilişkilerii... ama o geldi azıma s.... 6 ay önce aşık oldum 1 ay önce aldatıldım ... anLycaĞın aşk da yaramadı :S
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl HatırLaMam Mı 22 yaşıma kadar 17 kız arkadaşım oLmuşdu buraya kadar aşk yok hepsi sıradan kadın erkek ilişkilerii... ama o geldi azıma s.... 6 ay önce aşık oldum 1 ay önce aldatıldım ... anLycaĞın aşk da yaramadı :S tamam işte aşk budur bulmuşsun. Aşk önce sersemletir sonra tekmeyi atar.. Buravo arkadaşım bulmayı başarmışsın. acıların hayırlı olsun.
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar HatırLaMam Mı 22 yaşıma kadar 17 kız arkadaşım oLmuşdu buraya kadar aşk yok hepsi sıradan kadın erkek ilişkilerii... ama o geldi azıma s.... 6 ay önce aşık oldum 1 ay önce aldatıldım ... anLycaĞın aşk da yaramadı :S çok üzüldüm arkadaş ya. sende benden sayılırsın dikkat etde saplanıp kalma bari.
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl ben dahaa ilk okula yeni başlamıştım hatta adı da aysu'ydu ilk görüşte işık olmuştum sonra ben seni seviyorum dedim a da bende seni dedi tabi o zaman aşkın daha ne demek olduğunu bilmiyoduk ..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.