Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl femalexx (22) femalex'im yarın ben yokum o yüzden şimdiden kutlamak istedim doğum gününü nice sağlıklı,mutlu ve huzurlu seneler geçirmen dileğiyle doğum günün kutlu olsun
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl MINEU önce senide tebrik etmek gerekiyor bakıyorum bütün doğum günü başlıklarını açan sensin ,hiç affetmiyorsun Mutlu yıllar femalexx sevgiler..
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar hiç affetmem gözünün yaşına bakmam valla teşekkürler şevval'im
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl doğum günün kutlu olsun...ALLAH sevdiklerinle hayırlı bir ömür geçirmeyi nasip etsin...
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 19 yıl mutlu yıllar güzelim iyi ki doğdunnnn doğum gününde belki ben sana vermeliyim birşeyler gördüğüm en güzel elbiseyi, en pahalı mücevheri, ya da en canlı çiçeği almalıyım senin için gerçek olan şu ki asıl hediye sensin bu günde!
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 19 yıl doktor doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür geçirmen dileğiyle
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl çok çokk teşekkür ederim hepinize mineu gece yağmuru focal angelım erbay buraya eskisi gibi gelmesemde hatırlanmak çok güzel saolun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.