Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl Herkeze selamlar Ben de katılıyim dedim aranıza kötü etmedim inşallah öyle bir şey olduysa ardımı dönüp gitmem boşa heveslenmeyin ehuu
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar yoq yoq çok ey ettin gelmekle............... ya iyi ettim de niye şeytan var senin yazının sonunda öcüü made in turkey!
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Hoşgeldin.. SEn korkma yenileri eski bir karşılama geleneğimizdir bu.. bi zarar gelmes...
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Hoşgeldin.Merak etme bende yeniyim buralarda ama korkmana gerek yok çok eğlenceli bi yermiş burası
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Hoşgeldin.. SEn korkma yenileri eski bir karşılama geleneğimizdir bu.. bi zarar gelmes... Ay valla içimi rahatlattın sağol kriptex1000 iyi bundan sonra gelenlere bende yapıcam maksat gelenek sürsün Hoşbulduk bu arada çiçekte güzel kokuyormuş
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Hoşgeldin.Merak etme bende yeniyim buralarda ama korkmana gerek yok çok eğlenceli bi yermiş burası Hııı yaşıyan varmış demek ki ölüm yok sadece can yakıyor buranın şeytanlerı öylemi sağol öğrendiğim iyi oldu .... Hoşbulduk
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Ay valla içimi rahatlattın sağol kriptex1000 iyi bundan sonra gelenlere bende yapıcam maksat gelenek sürsün Öyle öyle ama sen yinede fazla umutlanma bazılarımız ciddidir... androidler gibi.. belli etmeyiz..
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Öyle öyle ama sen yinede fazla umutlanma bazılarımız ciddidir... androidler gibi.. belli etmeyiz.. Ben en iyisi fazla sesimi çıkarmıyim kriptex1000 beni yavaştan iğneliyor Şaka bir yana cidden site muhteşemmiş yok yok
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Hoşgeldiniz lost_dream Sanada yeni sanal sitede başarılar diliyorum. Benim niknamede Çaylak yazmasına bakma 3.nickmayi eskittik sanalda üstad olamadık olsunnnn ama gönlümüz yükseklerde değil içimizde sevgimiz.... Sağol hoşbulduk....
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar hosgeldin.. Hoşbulduk Ne güzel herkez beni çiçeklerle gülücüklerle karşılıyor gelenek icabı şeytan da var ama ben o şeytanı da çok sevmeye başladım
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Seversin tabiii.. korku insana neler yaptırıyor... yakalandım okadarda göstermemeye çalışıyordum nasıl anladın kOrKmUyOrUm İşTe YaDa KoRkSaMmI Ne
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Ben bilmem.. Sen ustasın bir bildiğin olmasa böyle demezsin ben yinede dediğini yapıyim
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Beni ösleyin ablamlara gidiyorum bir süreliğine sizden ayrılıyorum gelip gitti diyceksiniz ama kader işte kendinize iyi davranın byy
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Hoşgeldin sende Hoşgeldim bende sağol çok teşekkür ederim çiçekte mis gibim kokuyor
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.