Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Korkuyorum.Çünkü seni seversem hemen huyun suyun değişecek.Sende sevdiğim şeyler farklılaşacak.Şımaracaksn.Beğenmez olacaksın beni.Çünkü ben muhtaç olmuş olacağım sana senin gözünde.Öyle değilmi? Bilmezmisin?Muhtaç olmak acizliktir.Şimdi seni sevdiğim için cezalandıracaksın beni biliyorum.Hor göreceksin.Aramayacaksın.Menfaatlerin ön plana çıkacak.Şayet menfaatlerini de sevmezsem beni sileceksin.Yalanmı?Sileceksin işte...Sonra hergün benden azar azar uzaklaştığını seyredip kahrolacağım.Yahu ben bir sevenim.Dünyayı ayakta tutacak insan kudretinin adıdır sevgi... Şimdi ben sevdim diye,bu kudrete ve cesarete sahip oldum diye seb beni nasıl ve ne hakla cezalandırabilirsin?Aklım almıyor,zeka seviyem de,insanlığımda,yüreğim de... Yok,seni seviyorum cümlesini çok sarfetme eskir.Herkese 'seni seviyorum' deme.sadece aşık olunca kullan.Yok 'Seni seviyorum' demeden önce binbir hokkabazlık yap ve şirin görünki sevdiğin sevildiği için kendini dev aynasında görmesin,onu inlet,süründür,aklını başına getirt,mahvet!!!!!! Neden?Çünkü bu makbul.Kaç,sevsen de sevmesen de kaç.Çünkü kaçan kovalanır aptal,kaçan kovalanır. İyi de neden sevdiğim için kaçıyorumki?Ben kaçacak ne yaptım?Kaçarak dahamı makbul olacağım?Sevmek utanç verici bişeymiki kaçmam gerek?AnLayamıyorum... Ben sevdiğimi severek devleştirmişimdir.Onun dev aynasında kendisini yeniden devleştirmesine ne gerek var ki??? Bir görebiLse benim gözlerimde kendini,eminim kıskanacaktır bendeki kendisini...Yok ama yok bilmez sevgililer sevilmenin eşsizliğini,biLmez... Ondandır bol keseden sevgiyi böyle tüketişleri... Ben hiç şımarmayan,değişmeyen,yozlaşmayan,ıuçup gitmeyen,tükenmeyen sevgi görmedim.Korkuyorum...Hep sevdiğim için cezalandırıldım..Artık ''SENİ SEVİYORUM'' derken bana tuhaf tuhaf bakmayacak varlıkları daha çok sevmeye niyetliyim.Bir çiçek gibi,bir hayvan gibi,bir dağ manzarası gibi...Bir su damlacığı gibi...Bir küçük tomurcuk gibi... Çünkü hepsinin insanlarda var olan bir silahtan arındırılmışlığı var.Yani diLLeri yok,diLLeri...KonuşamazLar.Sadece dinLerLer.Sevginizi anlayarak,hissederek dinlerler. OnLara ''Pardon,acaba sizi sevebilirmiyimm'' demeniz gerekmez.Direk söylersiniz sevginizi hesapsızca..... Ve...sevgimi ifade edebilecek her türlü çılgınlığı hesapsızca yapmak istiyorum.Gurur denen sözcüğü sözlüklerden çıkarmak,sevdiğim için sevilerek ödüLLendiriLmek istiyorum......... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 "Ve...sevgimi ifade edebilecek her türlü çılgınlığı hesapsızca yapmak istiyorum.Gurur denen sözcüğü sözlüklerden çıkarmak,sevdiğim için sevilerek ödüLLendiriLmek istiyorum........." tatlım elelrine sağlık çok güzeldi ve beni farklı yerlere götürdün gözlerim yaşardı teşekkürler seni seviyorum Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 okuduğun için ben teşekkür ederim canım... dileyelim ki korktuklarımız başımıza gelmesin Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 gerçekler çok güzel anlatılmış,öyledır bır insanı sevdiğinizde sizi avucuna alınmış farzeder ve dilediği gibi oynar.bunlara anlam veremıyorum. oysa ki hayattaki tüm oyunlar kaybetmeye mahkumdur.insan doğal bir varlıktır makine değildir,o nedenle de hep doğallık kazanır teşekkurler Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Ben hiç şımarmayan,değişmeyen,yozlaşmayan,ıuçup gitmeyen,tükenmeyen sevgi görmedim.Korkuyorum...Hep sevdiğim için cezalandırıldım..Artık ''SENİ SEVİYORUM'' derken bana tuhaf tuhaf bakmayacak varlıkları daha çok sevmeye niyetliyim.Bir çiçek gibi,bir hayvan gibi,bir dağ manzarası gibi...Bir su damlacığı gibi...Bir küçük tomurcuk gibi... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 sorgulamayan,yargılamayan,nedenler aramayan bir sevgi bekliyor insan...buldum sanıyor her defasında,yine aldanıyor gözlerinize sağlık.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 insan sevmeye korkuyor,ben öyleyim sanırım Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 ellerine ve yüreğine sağlık.. sevmekten hiç korkmuyorum da seninde dediğin gibi sevgim hep hor görüldü içimdekini dışımdada yaşadığım için o yüzden seni seviyorum demekten çok korkuyorum..gerçek sevgiyi hiç yaşamadım,içimden geldiği gibi hiç mutlu olamadım.artık ne kadar sevmekten korkmasamda insanların sevgisine,bağlılığına inancım hiç yok.her zaman içimde bir şüphe ve kocaman bir sevgi açlığı nereye kadar bilmiyorum. sevmek sevilmek içindekini özgürce yaşamak insana pek yaramıyor...kediyi tavsiye ederim,sizi her halukarda seviyor.bencil değil,nankör değil,kendini beyenmiş hiç deyil Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 korkma.......yüreğin cesur olsun be dostum...... seni sewiyorum demekten asla kaçınma......... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 korkuyo gibimiyim ki seni de sewiom bidanemmm Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 korkuyo gibimiyim ki seni de sewiom bidanemmm korkuyor musun evet.......bundan adım gibi eminim..........ama asla korkularınla yüzleşmekten kaçınma........ Korkacak bişi yok bence var....eğer sewgi karşılıklı ise sorun yok ama sewgiyi tek taraflı yaşarsan yada öyle hissettirirse sewdiğimiz ....korkacak çok şey var......... sewgilerimle..... sizi sewiyorum...... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 ne güzel dedin be cano en güzeli şöle yapalım herkes herkesi sevsin,aşkla yada dostlukla yada sadece varlığı için... ama sevsin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.