Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Bir bozgundan arta kalan, o (kalmamışlık) oluyorum vakit geceyle buluşurken. Zaman kaybıdır biliyorum, yazılmamış bir şiirin mısrasına sığınmak. Çünkü yazılmamış şiir kalmamıştır, kundaklanan bu aşk için...

Bir kaç bilinmeyen denklemdi, bütün duvarlardan taşan yüreklerimizin firari sevişmeleri. Kara tahtalarda bizi labirentlerle örneklendirip, çözmeye çalışanlar için, yoktu bir ipucumuz... Bütün ihtimallerinin yalnızca bir şıkkı vardı;

E) hiçbiri...

Bana, bir çocuğun oyuncakçı vitrinlerine takılan gözleri gibi bakıyordu, ayrılıklara dargın korneaların. Oysa seni her sevmelerimde, suçüstü yakalanışlarım oluyordu, şartlı tahliyelerimde seni yalnızca özlememe karar verilen... Sen, bana yasaklandıkça,daha da ben oluyorken, bense, sana her vuruluşuyla, seni sevmeyi suç diye dosyalamış yasaların, öldürüldüğünden bile habersiz bırakılan maktulüydüm...

Sensizliğinde, açken avunmayan çocuklar sancılanırdı akşamları. İniltilerimiz karışıyordu birbirine ve kardeş oluyordu, (yokluğun) her dildeki eşanlamlı yankıları... Sesin vardı, geç kalmış iyi haberlerin Kürtçe kokusuydu. Sesinle mavi görüyordum her şeyi, bütün renkler inciniyorlardı bana, oysa her şey dediğim,öylesine karaydı ki...

Seni sevmek ağlamaktı, terk etmekti çirkin bir dünyayı, bir masalın ormanında, denizinde kaybolmaktı. Şimdiyse sensizlik, kaybolmaktır bir savaş arenasında, olduğum yer kan... Gecedir sensizlik, uyandığım yer, gözlerinin çoktan terk ettikleri karanlık...

Sahi, insan yalnızken neden sığamıyor kağıtlara, caddelere, evlere, kentlere?.. Oysa gözlerin ne büyüktü senin, yıldızlar getiriyordum, güneşler asıyordum, kuşlar, uçurtmalar salıyordum ve daha ne çok getirmem gerekenler kalıyordu gözlerine...

Neden diye sorma!İşte öyle! Bir çocuk kırgınlığıyım, bir tutamda kovulmak, gülümsemekten

Gönderi tarihi:

Bir çocuk kırgınlığıyım

yüreğine sağlık be cano.............bu kadar duygusal takılma derim... :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

yok canım töbe walla takılmıcam bi daha böle...nerdeyse pişman olcam zaten :D

gözlerinize sağlık arkadaşlar :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.