Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Emre hoşgeldin Aman ne iyi ettinde geldinnnnnn Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Hoşbuldukk Elif. De bu benim hoşgeldin topicim değil. Karışıklık oldu galiba Hemde niye öyle kinayeli konuşuyosun. Kötü birşeyler mi var hazırlıklı olmam gereken Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Dilku hoşgeldin Hasırlık iyidir Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 sende de randıman düşmüş elif. baksana daha 14 binlerde kalmışsın. sende benim gibi pek bakamıyosun galiba Alıntı
Φ bozkurt34-mehmet Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 merhaba kardeş entresan adamsın kardeş sen biraz karışık adam sın yada kendini tarif edemiyorsun ülkücü kominist olunmaz ya ülkücü yada kominist olunur ama ilahiyat okuduğuna göre ülkücü olman lazım vatan sevgisi imandan dır kardeşim imanın ne kadar güçlü ise okadar bu vata nı sever sin ben de tarikat a mensubum ve ülkücüğüm..NEYSE KARDEŞİM ARAMIZA HOŞGELDİN ALLAHA EMANET OL paylaşımın için sağol... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.