Φ NEFİNE Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Ben sitede daha çaylağım arkadaşlar daha önce yayınlandı mı bilemem siz bilirsiniz artık ama paylaşmak istedim... ewet arkadaşlar şimdi hemen bir word belgesi açın. Bilenleriniz wardır belkide 11 eylül saldırısında kulelere çarpan uçaklarının uçuş numaraları Q33 NY idi. Şimdi açtığınız sayfaya Q33 NY yazın yazı byüklüğünü 72 yazı tipini de Wingdins yapın.... Çok şaşıracaksınız ben şaşırdım yani İlginç değil mi Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 gerçekten öyle ne diyim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Ben sitede daha çaylağım arkadaşlar daha önce yayınlandı mı bilemem siz bilirsiniz artık ama paylaşmak istedim... ewet arkadaşlar şimdi hemen bir word belgesi açın. Bilenleriniz wardır belkide 11 eylül saldırısında kulelere çarpan uçaklarının uçuş numaraları Q33 NY idi. Şimdi açtığınız sayfaya Q33 NY yazın yazı byüklüğünü 72 yazı tipini de Wingdins yapın.... Çok şaşıracaksınız ben şaşırdım yani İlginç değil mi Şampiyonluğunuzu kutlarım,hayırlı olsun ve avrupa'da başarılar.. Üzgün Fenerli.. Alıntı
Φ NEFİNE Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Şampiyonluğunuzu kutlarım,hayırlı olsun ve avrupa'da başarılar.. Üzgün Fenerli.. teşekkürler walla beni çok şaşırttın.. sabahtan beri arkadaşlar sataşıp duruyorlar daha önce hiç fenerli biri beni tebrik etmemişti bu yüzden çok şaşırdım Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 teşekkürler walla beni çok şaşırttın.. sabahtan beri arkadaşlar sataşıp duruyorlar daha önce hiç fenerli biri beni tebrik etmemişti bu yüzden çok şaşırdım bende tebrik ederim arkadaşım; ayrıca üzgün fenerli arkadaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim ben bu q33 ny olayını bi kez duymuştum ama denemeye fırsatım olmamıştı; hakıkatten çook ilginç. tesadüflere inanmam; ama bu kadarıda (yani çıkan resimlerin, gercekle bağlantısı) düşünülmüş olamaz ole değilmi????? teşekkürler Alıntı
Φ NEFİNE Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Walla gerçekle bağlantısı olabilir mi olmaya bilirmi bi yorum yapamıyorum çok şaşırdım çünkü Ama fikrim sorulacak olursa bence tesadüf değil Alıntı
Φ 10 yaşında bir çocuk Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 sen bunu nasıl buldun nefine Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Arkadaşlar,her zamanki gibi abime onun bilmediğini düşünerek bunu söyledim;veee o da bana "ben bunu zaten biliyordum ama uçuakların uçuş numaraları tutmuyor..." dedi... ve ben yine mosmor oldum... Ayrıca onları caps lock veya altındaki tuşa basılı tutarak da yazabiliyoruz... Alıntı
Φ maviperi1994 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 gerçekten çook ilginç. böyle şeyi daha önce hiç görmemiştim ama bence bu bir tesadüf değil... Alıntı
Φ maviperi1994 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 galatasaraylıların şampiyonluğunu kutlarım. fenerlilere geçmiş olsun. mutlu galatasaraylı... Alıntı
Φ NEFİNE Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 sen bunu nasıl buldun nefine bana bunu bi arkadaş göstermişti bende sizlerle paylaşmak istedim Ama o nereden buldu bilemicem Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 valla ilginç olaylar başlığından bulmuş olabilir Alıntı
Φ ASTSUBAY_MERT Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 valla bu 11 eylül hiç çözülemez her gün yeni ilginçlikler çıkıyo geçen gün bi fotograf gördüm kulelere tam uçak çarparken çekilmiş arkatarafta bir tane ufo var ewet bir ufo var...ne kadar gerçek bilmiyorum...saygılar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.