Φ meral Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 SİGARANIN İÇERİSİNDE 4000 ADET KİMYASAL MADDE BULUNDUĞUNU VE BU MADDELLERİN SİGARA ÜRETİCİLERİ TARAFINDAN AÇIKLANMADIĞI İÇİN TÜKETİCİLERİN YETERİ KADAR BİLGİLİ OLMADIKLARINI FARK ETTİM. SİZLER SİGARANIN İÇERİSİNDE BULUNAN 4000 ADET KİMYASALIN NELER OLDUĞUNU, HANGİ HASTALIKLARA SEBEP OLDUKLARINI VE SİGARAYA BAŞLADIĞINIZ ZAMAN, DİĞER BAĞIMLILIĞA SEBEP OLAN MADDELERDE OLDUĞU GİBİ BİR BAĞIMLI OLDUĞUNUZU VE SİGARAYI BIRAKMANIN NE KADAR ZOR OLDUĞUNU BİLİYORMUSUNUZ. BU MADDELERİN BAZILARI, NAFTALİN, SİYANÜR, KATRAN, ASETON AMONYAK V.B. BU KONU HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUZ. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 SİGARANIN İÇERİSİNDE 4000 ADET KİMYASAL MADDE BULUNDUĞUNU VE BU MADDELLERİN SİGARA ÜRETİCİLERİ TARAFINDAN AÇIKLANMADIĞI İÇİN TÜKETİCİLERİN YETERİ KADAR BİLGİLİ OLMADIKLARINI FARK ETTİM. SİZLER SİGARANIN İÇERİSİNDE BULUNAN 4000 ADET KİMYASALIN NELER OLDUĞUNU, HANGİ HASTALIKLARA SEBEP OLDUKLARINI VE SİGARAYA BAŞLADIĞINIZ ZAMAN, DİĞER BAĞIMLILIĞA SEBEP OLAN MADDELERDE OLDUĞU GİBİ BİR BAĞIMLI OLDUĞUNUZU VE SİGARAYI BIRAKMANIN NE KADAR ZOR OLDUĞUNU BİLİYORMUSUNUZ.BU MADDELERİN BAZILARI, NAFTALİN, SİYANÜR, KATRAN, ASETON AMONYAK V.B. BU KONU HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUZ. 11508[/snapback] İÇMEYİN DERİM.. AM BENDE AŞIRI TRYAKİYİM NAPSAK BİLMEM.. SAYGILAR.... Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Antepten sigaranin hikayesi Antepte toplanan tütünler koca magaralarda bekletiliyormus sonra da üzerindeki farelerle birlikte kepcelerle toplaniyor o kadar cok fare oluyormus ki ayiklanmasi imkansizmis bu yüzden tütünler ve fareler hep beraber kardes kardes kiyma makinesinden geciriliyormus iyyy sigara icenler fare lesi iciyor yani.. Alıntı
Φ stockholmsyndrome Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 bu sigara denen çocukken büyüklerimden görüp özenerek başladığım iğren ölüm makinesinden hemen kurtulmam lazım boşuna dememişler ''parayı el dumanı yel alıyor'' diye en kısa sürede bırakmak istiyorum bana yardımcı olabilecek bir insan yokmu bu konuda Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 bu sigara denen çocukken büyüklerimden görüp özenerek başladığım iğren ölüm makinesinden hemen kurtulmam lazım boşuna dememişler ''parayı el dumanı yel alıyor'' diye en kısa sürede bırakmak istiyorum bana yardımcı olabilecek bir insan yokmu bu konuda 19849[/snapback] kesin kararini ver seref sözü ver Alıntı
Φ heyt be Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 mesela katran var asfalt yapımında kullanılan siyah yapış yapış madde.sonraa sigar dumanında mesela karbondioksit bi de monoksit olanı,idam gazı,çakmak gazı,aseton,asetik asit,bir sürü asit var hepsini bilemem de naftalin,mumyalamada kullanılan bi asit var o ,nikotin... bunlar bi kaç tanesi annem bıraksın diye çok uğraştım.ona her gün bu maddeleri sayardım.ama bırakmadı. bağımlılık yapan nikotin maddesi. bu kadar Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 ahh birde babama anlatabilsem bir türlü bıraktıramadım adama yaww Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 ahh birde babama anlatabilsem bir türlü bıraktıramadım adama yaww bu yazinin üzerinden yaklaşık 2 sene gecmis Erbay, merak ettim birakti mi baban, yoksa sen baban`a baka baka alisdinmi .. yani sendem i basladin sigara icmeye... büyüklerden görerek alisiyoruz kimi zaman deniliyor`da, o yüzden sordum selamlar Alıntı
Φ selahattinakan Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 SİGARANIN İÇERİSİNDE 4000 ADET KİMYASAL MADDE BULUNDUĞUNU VE BU MADDELLERİN SİGARA ÜRETİCİLERİ TARAFINDAN AÇIKLANMADIĞI İÇİN TÜKETİCİLERİN YETERİ KADAR BİLGİLİ OLMADIKLARINI FARK ETTİM. SİZLER SİGARANIN İÇERİSİNDE BULUNAN 4000 ADET KİMYASALIN NELER OLDUĞUNU, HANGİ HASTALIKLARA SEBEP OLDUKLARINI VE SİGARAYA BAŞLADIĞINIZ ZAMAN, DİĞER BAĞIMLILIĞA SEBEP OLAN MADDELERDE OLDUĞU GİBİ BİR BAĞIMLI OLDUĞUNUZU VE SİGARAYI BIRAKMANIN NE KADAR ZOR OLDUĞUNU BİLİYORMUSUNUZ.BU MADDELERİN BAZILARI, NAFTALİN, SİYANÜR, KATRAN, ASETON AMONYAK V.B. BU KONU HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUZ. Alıntı
Φ selahattinakan Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 sigarayla savaşanlar derneği size teşekkürlerini bildirir. elinize sağlık SİGARAYI BIRAKMAK İSTİYENLER SİGARAYLA SAVAŞANLAR DERNEĞİ SİZE YARDIM EDECEĞİZ AMA SİZDEN HABERİMİZ OLMASI GEREKİR sakan54@gmail adresine ulaşın ulaşın ve sigaradan kurtulun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.