Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Özellikle çalışan kadınların sağ kolu olan düdüklü tencere doğru kullanıldığında yemeklerin besin değerlerini kaybetmeden pişmesini sağlar. Bunun için önce pişirme sürelerini bilmek gerekiyor.

 

18696.jpg

 

Güvenli ve sağlıklı kullanım önemli!

Bugün besinleri en sağlıklı şekilde pişirmek için ne kadar süre gerektiğinden bahsedeceğiz. Elbette sebze ve et ürünlerinin ayrı olduğunu unutmamak gerekiyor.

Bunun için bu pişirme sürelerini bir yere not alın:

 

Islatılmamışkurufasulyevenohut:30-45dakika

Islatılmamışyeşilmercimek:20dakika

Islatılmamışkırmızımercimek:3dakika

Bütüntavuk:15dakika

Parçalanmıştavuk:10dakika

Et:20dakika

Balık:3dakika

Sebzeçorbası:8dakika

Enginar:8dakika

Bezelye:5dakika

Soyulmuşpatates:5dakika

Kabuklupatates:10dakika

Havuç:8-10dakika

Karnabalar:5dakika

Bütünkereviz:10-12dakika

Doğranmışkereviz:5-6dakika

Pancar:10dakika

Tazefasülye:20-25dakika

Yapraksarması:10dakika

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.