Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Aşk konusunda şanslı olana ne denir.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 bilemem,aşk nedir aşk öyle birşey varsa da ben bilmiyorum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 bilemem,aşk nedir aşk öyle birşey varsa da ben bilmiyorum Sen var ya sen Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 " şans oyunları oynama " mı denir ?? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Aşk konusunda şanslı olana ne denir.. Aşk konusunda şanslı olana ŞANSLI denir... Aşk konusunda şanslı olana da pek rastlamadığımıda söylemeden geçemeyeceğim... çünkü "aşk" imkansız olunca çok acı veriyor... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 aşk konusunda şanslı olana anne yada baba denir Alıntı
Φ aptal.aşık Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Aşk konusunda şanslı olana sevgili denir yada sedelina arkadaşımızın dediği gibi anne baba denir. Aşk konusunda şanssız olana da aptal aşık denir. Benim gibi........ Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Valla bu konuda sınıfta kalmış olan biri olarak cevabı çok merak ettim... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Aşk konusunda şanslı olana ne denir.. eğer erkekse; yazık daha çoook gençti denir. eğer bayansa; dikkatli ol denir. Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 dünyanın en ballı insanı denir, ne denecek ki başka??? Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Valla bu konuda sınıfta kalmış olan biri olarak cevabı çok merak ettim... Tarama yaparken rastladığım bu cazibeli başlıklı sorunun cevabını forumda bulamadım ve yukarıdaki cümlenin altına kendi imzamı da ekleyerek konuyu tazelemek istedim. Selamlar... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 evet ya cevap nerde taurus bak o zaman bilmıyordum ama şimdi aşk üzerine kitap yazabilirim Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Aşk konusunda şanslı olana ne denir.. ballı denir belki ..hani deriz ya ne ballı len bu Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Aşk konusunda şanslı olana ne denir.. ''ulan sende de aşık şansı varmış be!''denir Alıntı
Φ Lfert Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Akş denir. A'şk K'onusunda Ş'anslı.. aşk'a yakınlığından diyorum yani. yada biraz devrik yapıp (ki anlam bozukluğu da oluyo) yine 'aşk' denir (bu tür sallamaları evde denemeyin ) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Vay bu sorum cevapsız kalmış he,azıcık daha kafa yorun açıklayayım.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 ''ulan sende de aşık şansı varmış be!''denir Aşk bir turşu suyudur içmeyenin ağzı sulanır, içenin midesi bulanır (şansal) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Aşk konusunda şanslı olana sevgili denir yada sedelina arkadaşımızın dediği gibi anne baba denir. Aşk konusunda şanssız olana da aptal aşık denir. Benim gibi........ Baktım da bu cevap yakın.Bunu kabul edicem.Aradığım cevap şuydu: Aşkta şanslıysan,aşık olduğun kişi sana aşkım der..Yani;Aşk konusunda şanslı olana AŞKIM denir.. A.Aşık arkadaşımı tebrik ediyorum.. (A'nın açılımı bana pek hoş gelmediğinden kısalttım.. ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.