Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Arkadaslar bugün buralari gezerken, özellikle bu bölümü icim burkuldu yaw, benim hic tanisma faslim olmadi :(

Daha üye olali 4 ay ve 11 gün olmus, ve hic bir zaman hic bir sey icin gec diildir diye düsünüyorum, bilmem katilirmisiniz.

Merhaba canlarim cigerlerim, henüz tanismadigim dostlarim.

Kendim hakkinda pek bisey yazmam gerekio mu, sanirim hayir?

zaten forum gayet ala Turka ;)

:flowers:

Gönderi tarihi:

canim Milkyway, canim karcicegi_m,

iyiki geldiniz :hug:

Gönderi tarihi:

iyiki varsın :P

Gönderi tarihi:

cogito, ergo sum

düsünüyorum, öyleyse varim.

hepiniz iyiki varsin arkadaslar :)

Gönderi tarihi:

HEPİNİZ HARİKASINIZ HEPİNİZ ÇOK GÜZELSİNİZ, BÖYLE BİR ORTAMDA BULUNMAKTAN, BÖYLE ARKADAŞLAR EDİNMEKTEN MUTLULUK DUYUYORUM. ALLAH SİZLERİ İYİKİ YARATMIŞ..

AMAAA..."İNNE LİLLEHİ VE İNNE İLEYHİ RACİUN" UNUTMAYIN EMİ...

Saygılar....

Gönderi tarihi:

HİÇ BİR ŞEY İÇN GEÇ SAYILMAZ BEN SENDEN ESKİYİM AMA GİRMEDİĞİMDEN DAHA ANCA MİLLETLE TANIŞIYORUM.....İÇİMDEN BİR SES GÜZEL ARKADAŞLIKLAR KURACAĞIMI SÖYLÜYOR SENCEDE DOĞRUMU ACABA...KORKMA BAŞIN KEL DEĞİL :)

Gönderi tarihi:
Arkadaslar bugün buralari gezerken, özellikle bu bölümü icim burkuldu yaw, benim hic tanisma faslim olmadi  :(

Daha üye olali 4 ay ve 11 gün olmus, ve hic bir zaman hic bir sey icin gec diildir diye düsünüyorum, bilmem katilirmisiniz.

Merhaba canlarim cigerlerim, henüz tanismadigim dostlarim.

Kendim hakkinda pek bisey yazmam gerekio mu, sanirim hayir?

zaten forum gayet ala Turka ;)

:flowers:

11329[/snapback]

ben tanıttımda ne oldu.başım göğemi erdi yooo herşey aynı ben aynıyım insanlar aynı.ama belki senin için durum farklı olur bu tanışma sana şans getirir,hoş görmen ümidiyle.........sevginle gel B)

Gönderi tarihi:

Memnun olduk efenim alamanyalara sevgiler....

Gönderi tarihi:
Arkadaslar bugün buralari gezerken, özellikle bu bölümü icim burkuldu yaw, benim hic tanisma faslim olmadi  :(

11329[/snapback]

ben tanıttımda ne oldu.başım göğemi erdi yooo herşey aynı ben aynıyım insanlar aynı.ama belki senin için durum farklı olur bu tanışma sana şans getirir,hoş görmen ümidiyle.........sevginle gel B)

13765[/snapback]

hos gördükte, sen buralarin hic de yabancisi degilmissin gibime gelio...

Gönderi tarihi:

11329[/snapback]

Ben güzel arkadaşımı kırarmıyım hiç.Hadi bakalım hoş gelmişsin sefalar getirmişsin.Biraz geç oldu ama başlığı yeni gördüm.İyi varsınbe :clover:

13772[/snapback]

sag ol varol arkadasim benim, iyi ki variz hepimiz, bakalim kim turkish-media nin tasinilmaz mülkü haline gelecek ilk önce? ;) Canugur bayagi bi iddiali bence.. ne dersin ;)

Gönderi tarihi:

11329[/snapback]

13765[/snapback]

13909[/snapback]

sevgili alaturka bu yazdıklarından acaba kendime bir pay çıkarabilirmiyim :wub: hani ne bilem sanki beni sevdin sen.ŞAŞKIN SENİ :wub::wub:

Gönderi tarihi:

11329[/snapback]

13765[/snapback]

13909[/snapback]

sevgili alaturka bu yazdıklarından acaba kendime bir pay çıkarabilirmiyim :wub: hani ne bilem sanki beni sevdin sen.ŞAŞKIN SENİ :wub::wub:

14001[/snapback]

sevmek ne demek, tutkuyla baglandim sana... icimden Interlock diesim gelio,ama günahini almiim di mi? ;)

Gönderi tarihi:

Burada neler olduğunu biri bana açıklayabilirmi. Kafam döndü, kim ne yapıyor. Paparazilik yapacamda bilmiyorumki. Biri bana yardım ederse iyi olur..))

Saygılar...

Gönderi tarihi:
Burada neler olduğunu biri bana açıklayabilirmi. Kafam döndü, kim ne yapıyor. Paparazilik yapacamda bilmiyorumki. Biri bana yardım ederse iyi olur..))

Saygılar...

14056[/snapback]

:angry:

Gönderi tarihi:

Saygılar...

14056[/snapback]

14059[/snapback]

Neee...)) Anlmadım neden öyle baktın..)))

Gönderi tarihi:

Saygılar...

14056[/snapback]

14059[/snapback]

Neee...)) Anlmadım neden öyle baktın..)))

14064[/snapback]

ne isin var paparazzilikte??? die öyle baktim... ve hala da bakmaktayim :angry:

Gönderi tarihi:

Somikonum paparaziliği az öğretti. Bende birşeyler çıkarabilirmiyim şuracıkta diye bir baktım. Ama hala öğrenememişim. O yüzden sizden yardım istedim. Beni uğraştırmadan neler olduğunu söylüverin demek istedim. Bir fırça daha yedim. Senden yediğim fırça adedi 4 oldu. İkisi suluboya fırçasıydı, diğer ikiside badana fırçası..

Saygılar.

Gönderi tarihi:

Alaturkam valla sana şimdiden kolay gelsin.milkway arkmiracle ve ben sayende bu made in turkeyden kurtulduk.birazda sen uğraş :P

Gönderi tarihi:

11329[/snapback]

13765[/snapback]

13909[/snapback]

14001[/snapback]

sevmek ne demek, tutkuyla baglandim sana... icimden Interlock diesim gelio,ama günahini almiim di mi? ;)

14045[/snapback]

SAĞOL ALATURKA AMA BANA MI İNTER DİYCEN. BEN O DEĞİLİM BİLESİN SONRA YOK BANA DEMEDİN BEN DUYMADIM BEN GÖRMEDİM VB. LAFLAR ETMEYESİN... :online2long:

Gönderi tarihi:
Memnun olduk efenim alamanyalara sevgiler....

13767[/snapback]

Tesekkür ederim, burdan da size kucak dolusu sevgiler....

ben Türkiyemi özlediiim :(

Köyümün, harman, tezek, yagmur kokusunu özledim, Ninemin pamuk ellerini özledim...

özledim yaaa ufff...

Gönderi tarihi:

Bu sayfaya son yazımı yazıyorum, bu arkadaş herkimse hoşgelmiş sefa gelmiş.

Saygılar

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.