Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

BEN KİMİM?

Merhaba

Ben Ömer Bekir Kazan, 19.11.1976 Bakırköy/İstanbul doğumluyum. Bu isim benim gayri resmi ismimdir. Kanuni ismim . Ser kan kazandır. Kendi isteğim ve arzum üzeri Ömerbekir kazan ismi almış bulunmaktayım. Ben bir bedensel engelliyim doğum anında anneme vurulan bir iğne yüzünden beynimdeki bazı sinir hücreleri ölmüş bunun yüzünden kendi ihtiyaçlarımı göremez hale gelmişim, ellerimi dahi kullanamamaktayım. Tüm ihtiyaçlarım annem ve babam tarafından karşılanmaktadır. Bu sebepten dolayı okula gidemedim. Buna rağmen hayattan kopmadan bütün inancımla yaşamaktayım. Bütün fikirlerimi kolayca beyan ettiğim için , bu yönümden ötürü herkes tarafından sevilip ve sayılan bir insanim. hatta arkadaşlarım tarafından da ‘hazır cevap ‘ biri olarak tanınmaktayım. Ben 3 çocuklu ailenin ilk ve tek erkek çocuğuyum. Babam bir işçi emeklisi 20 yıl boyunca bir bankada çalıştı daha sonra 6 yıl boyunca T.E.K’ unda çalıştı ve buradan emekli oldu, emekli olduktan sonra özel bir şirkette 7 yıl çalıştı 2001 şubat krizinden sonra işten çıkarıldı. İşten çıkarıldıktan sonra benle ilgilenmeye ve vakit geçirmeye başladı. Annem ise ev hanımı günlerini ev işleriyle ve vakit kaldıkça benimle geçiriyor, söylediğim gibi ben aklımdan başka hiç bir şeyimi kullanamıyorum. 1993 yılından bu yana bir arkadaşımın tavsiyesiyle duygularımı ve fikirlerimi kağıda dökmeye ve şiir yazmaya başladım. Çoğu zaman geceleyin tasarlayıp sabah olduğu zaman yanıma ilk gelen kişiye şiirlerimi yazdırırım, o günden bu güne kadar 65 adet şiirim var ve bunları ‘Ayrılık Rüzgarları’adlı Şiir kitabında topladım. 2000 yılında kendimi bambaşka bir şey yapmaya ittim. Hayaller kurup adı umut olan bir avukatı canlandırıp roman haline getirdim buda benim için ne kadar zor olsa’ da yazmak beni seven arkadaşlarım ve kardeşlerimin desteğiyle zoru başarıp romanımı bitirdim .Bunu yazarken bi yandanda Dünya gündeminde yaşanan olayları kendi bakışımdan deneme gibi denemelere de Dillendirip kağıda Döktüm.(Bunlar,50 adet denemeleri NE OLDU BİZE BÖYLE?KİM LERİN KUKLASIYIZ?adlı Kitap haline Getirdim.Bu Benim Okuma Yazma Bilmeden Çıkardığım 3. kitap oldu.Okuma Yazma Olmadan 3 kitap çıkarmakta kalmadı okuma yazma olan bi insanın zor öğrendiği İngilizce kursuna yazıldım ve bunuda başardım.Daha sonra Adeta Hayatı Tersinden yaşarmış gibi okuma yazma öğrenip İlk okul 5 sınıf diplomasını aldım.Bu yolda Bana yazılarımı yazan sevgili arkadaşlarıma ve kardeşlerime teşşekür eder, bana güvenip yardımcı olan herkese saygılarımı sunarım.

ÖMER BEKİR KAZAN

• Admin--
Gönderi tarihi:

Hoş geldiniz sefalar getirdiniz forumumuza..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.