Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Mükemmel çift..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
e sen zaten yanlış anlamışsın... rasyonel tür yok zaten :D en gelişmiş türün rasyonel cinsi var..orda anlaşamıyoruz, frekanslar tutmuo. sen rasyonel tür diyorsun; olmaz, olamaz... :P

sistematik bilim dalına göre canlıların sınıflandırılmasında insan türdür,rasyonel bir varlıktır. :D

Gönderi tarihi:

sistematik bilim dalına göre canlıların sınıflandırılmasında insan türdür,rasyonel bir varlıktır. :D

şaka takılıyorum ama sen yanlış yola saptın ben de bunu ispat edeceğim... binomial (ikili isimlendirme) yöntemiyle oluşturulan filojenetik sınıflandırmaya göre günümüzdeki insan; konuşabilen, dik duruşlu, büyük beyinli, kavrayıcı elli primat manasındaki Homo Sapiens ile nitelendirilir.. insanın rasyonel olduğu ile ilintili önverileri sosyoloji bilimi kullanır. örneklerimizi dikkatli verelim efendim... :D:P

Gönderi tarihi:

şaka takılıyorum ama sen yanlış yola saptın ben de bunu ispat edeceğim... binomial (ikili isimlendirme) yöntemiyle oluşturulan filojenetik sınıflandırmaya göre günümüzdeki insan; konuşabilen, dik duruşlu, büyük beyinli, kavrayıcı elli primat manasındaki Homo Sapiens ile nitelendirilir.. insanın rasyonel olduğu ile ilintili önverileri sosyoloji bilimi kullanır. örneklerimizi dikkatli verelim efendim... :D:P

yanlış yola sapmadım ama neyse,örneklerımı de düşünerek verırım.bırçok sınıflandırma vardır.onlara gırersek çıkamayız zaten.benım kasdım sıstematiğin sınıflamasıydı

arıstonun sınıflamasına da geçelim mi

neyse maksat muhabbet :D

Gönderi tarihi:

yanlış yola sapmadım ama neyse,örneklerımı de düşünerek verırım.bırçok sınıflandırma vardır.onlara gırersek çıkamayız zaten.benım kasdım sıstematiğin sınıflamasıydı

arıstonun sınıflamasına da geçelim mi

neyse maksat muhabbet :D

Aristo nun yaptığı yapay (ampirik) sınıflandırma artık terkedilmiştir. bilimde hatırı sayılır bir yeri yoktur zira organların kullanım ilkesine dayanır. şimdiki doğal (filojenetik) sınıflandırma ise homolog organ yani köken benzeri organ ilişkisine göre yapılır ve sistematik olup da bilimin geçerli kıldığı yegane sınıflandırmadır. istişarede bulunup da kendimizi zenginleştirsek ne ala... tabiiki maksat muhabbet

Gönderi tarihi:

Aristo nun yaptığı yapay (ampirik) sınıflandırma artık terkedilmiştir. bilimde hatırı sayılır bir yeri yoktur zira organların kullanım ilkesine dayanır. şimdiki doğal (filojenetik) sınıflandırma ise homolog organ yani köken benzeri organ ilişkisine göre yapılır ve sistematik olup da bilimin geçerli kıldığı yegane sınıflandırmadır. istişarede bulunup da kendimizi zenginleştirsek ne ala... tabiiki maksat muhabbet

bu konu çok uzar,başlığın yönunu değiştirir devam etmeyelım..sende haklısın,bilgine saygım var teşekkurler :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.