Φ arman Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2005 Herkese selamlar yeniyim heyecanlıyım daha yolun başındayım doluyum dopdoluyum saçmalıyorum farkındayım selamlar selamlar selamlar.... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 hadi bakalim, bi de sacmala Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 Arman öncelikle foruma hoşgeldin. Senin bayan olduğunun bedelini bir küçük fırçayla ödedim. Fırça atandan kendini bilir. Allahtan, attığı fırça suluboya fırçasıymış, ya ayakkabı fırçası olsaydı ne olurdu.. Saygılar. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Arman öncelikle foruma hoşgeldin. Senin bayan olduğunun bedelini bir küçük fırçayla ödedim. Fırça atandan kendini bilir. Allahtan, attığı fırça suluboya fırçasıymış, ya ayakkabı fırçası olsaydı ne olurdu.. Saygılar. 12844[/snapback] Hoşbulduk kralım da bayan olduğumu da nerden çıkardın ilahii benimle ilgili bilgi edinmek isteyen arkadaşlar kullanıcı profilime ve ya bloguma bakabilirler sahi kral kim fırçaladı seni ? Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 ARMAN BİRAZ GEÇ OLDU AMA HOŞGELDİN ARAMIZA. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Arman öncelikle foruma hoşgeldin. Senin bayan olduğunun bedelini bir küçük fırçayla ödedim. Fırça atandan kendini bilir. Allahtan, attığı fırça suluboya fırçasıymış, ya ayakkabı fırçası olsaydı ne olurdu.. Saygılar. 12844[/snapback] Hoşbulduk kralım da bayan olduğumu da nerden çıkardın ilahii benimle ilgili bilgi edinmek isteyen arkadaşlar kullanıcı profilime ve ya bloguma bakabilirler sahi kral kim fırçaladı seni ? 12866[/snapback] Sahi sen bayan değilsin öylemi..)) Ozaman..... Allah Allaaah.! Alaturka alacağın olsunn..... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Arman öncelikle foruma hoşgeldin. Senin bayan olduğunun bedelini bir küçük fırçayla ödedim. Fırça atandan kendini bilir. Allahtan, attığı fırça suluboya fırçasıymış, ya ayakkabı fırçası olsaydı ne olurdu.. Saygılar. 12844[/snapback] Hoşbulduk kralım da bayan olduğumu da nerden çıkardın ilahii benimle ilgili bilgi edinmek isteyen arkadaşlar kullanıcı profilime ve ya bloguma bakabilirler sahi kral kim fırçaladı seni ? 12866[/snapback] Sahi sen bayan değilsin öylemi..)) Ozaman..... Allah Allaaah.! Alaturka alacağın olsunn..... 12889[/snapback] Allahim yaaa, ben sana hic Arman bayan demedim ki... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Arman öncelikle foruma hoşgeldin. Senin bayan olduğunun bedelini bir küçük fırçayla ödedim. Fırça atandan kendini bilir. Allahtan, attığı fırça suluboya fırçasıymış, ya ayakkabı fırçası olsaydı ne olurdu.. Saygılar. 12844[/snapback] Hoşbulduk kralım da bayan olduğumu da nerden çıkardın ilahii benimle ilgili bilgi edinmek isteyen arkadaşlar kullanıcı profilime ve ya bloguma bakabilirler sahi kral kim fırçaladı seni ? 12866[/snapback] Sahi sen bayan değilsin öylemi..)) Ozaman..... Allah Allaaah.! Alaturka alacağın olsunn..... 12889[/snapback] Allahim yaaa, ben sana hic Arman bayan demedim ki... 12944[/snapback] Kaldırılan ada hikayesinde bana fırça atan başkasımıydı. Neden teşekkür etmemiştin??? Orada ki bayanlardan birini seçtiğim için dimi?? Orada bana bayanları saymıştın, armanda bayanların içinde geçiyordu.. Saygılarmı.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Herkese selamlar yeniyim heyecanlıyım daha yolun başındayım doluyum dopdoluyum saçmalıyorum farkındayım selamlar selamlar selamlar.... 11092[/snapback] hımm yenisin saçmalıyorsun dolusun yolun başındasın e güzel sevgili jojuğum ama olsunbu da bişey ya bunlarda olmasaydı.biz seni bolede severiz sen hiç dert etme.hoşbulduysan demek ki hoş gelmişsin bize diyecek bir laf kalmıyor baba Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Arman öncelikle foruma hoşgeldin. Senin bayan olduğunun bedelini bir küçük fırçayla ödedim. Fırça atandan kendini bilir. Allahtan, attığı fırça suluboya fırçasıymış, ya ayakkabı fırçası olsaydı ne olurdu.. Saygılar. 12844[/snapback] Hoşbulduk kralım da bayan olduğumu da nerden çıkardın ilahii benimle ilgili bilgi edinmek isteyen arkadaşlar kullanıcı profilime ve ya bloguma bakabilirler sahi kral kim fırçaladı seni ? 12866[/snapback] Sahi sen bayan değilsin öylemi..)) Ozaman..... Allah Allaaah.! Alaturka alacağın olsunn..... 12889[/snapback] Allahim yaaa, ben sana hic Arman bayan demedim ki... 12944[/snapback] Kaldırılan ada hikayesinde bana fırça atan başkasımıydı. Neden teşekkür etmemiştin??? Orada ki bayanlardan birini seçtiğim için dimi?? Orada bana bayanları saymıştın, armanda bayanların içinde geçiyordu.. Saygılarmı.... 12957[/snapback] Bak, hic bir zahmetten cekinmedim, üsenmedim, yazdiklarimi kopyladim da geldim, elim bos diil yani aynen sunlari yazmisim.. "Milkyway, Sevval, askmiracle, alaTurka bu kac eder? Arman´i ayrica diyerekten yazmistim." Neyse...., pek de önemli mevzuu diil ayrica... Saygilar, hörmetler Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Arman öncelikle foruma hoşgeldin. Senin bayan olduğunun bedelini bir küçük fırçayla ödedim. Fırça atandan kendini bilir. Allahtan, attığı fırça suluboya fırçasıymış, ya ayakkabı fırçası olsaydı ne olurdu.. Saygılar. 12844[/snapback] Hoşbulduk kralım da bayan olduğumu da nerden çıkardın ilahii benimle ilgili bilgi edinmek isteyen arkadaşlar kullanıcı profilime ve ya bloguma bakabilirler sahi kral kim fırçaladı seni ? 12866[/snapback] Sahi sen bayan değilsin öylemi..)) Ozaman..... Allah Allaaah.! Alaturka alacağın olsunn..... 12889[/snapback] Allahim yaaa, ben sana hic Arman bayan demedim ki... 12944[/snapback] Kaldırılan ada hikayesinde bana fırça atan başkasımıydı. Neden teşekkür etmemiştin??? Orada ki bayanlardan birini seçtiğim için dimi?? Orada bana bayanları saymıştın, armanda bayanların içinde geçiyordu.. Saygılarmı.... 12957[/snapback] Bak, hic bir zahmetten cekinmedim, üsenmedim, yazdiklarimi kopyladim da geldim, elim bos diil yani aynen sunlari yazmisim.. "Milkyway, Sevval, askmiracle, alaTurka bu kac eder? Arman´i ayrica diyerekten yazmistim." Neyse...., pek de önemli mevzuu diil ayrica... Saygilar, hörmetler 12970[/snapback] Eeee oraya üç bayan yazıpta, armanıda ayrıca demen, armanın bayanmı, erkekmi olduğunu gösterir.. Saygılar.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Arman öncelikle foruma hoşgeldin. Senin bayan olduğunun bedelini bir küçük fırçayla ödedim. Fırça atandan kendini bilir. Allahtan, attığı fırça suluboya fırçasıymış, ya ayakkabı fırçası olsaydı ne olurdu.. Saygılar. 12844[/snapback] Hoşbulduk kralım da bayan olduğumu da nerden çıkardın ilahii benimle ilgili bilgi edinmek isteyen arkadaşlar kullanıcı profilime ve ya bloguma bakabilirler sahi kral kim fırçaladı seni ? 12866[/snapback] Sahi sen bayan değilsin öylemi..)) Ozaman..... Allah Allaaah.! Alaturka alacağın olsunn..... 12889[/snapback] Allahim yaaa, ben sana hic Arman bayan demedim ki... 12944[/snapback] Kaldırılan ada hikayesinde bana fırça atan başkasımıydı. Neden teşekkür etmemiştin??? Orada ki bayanlardan birini seçtiğim için dimi?? Orada bana bayanları saymıştın, armanda bayanların içinde geçiyordu.. Saygılarmı.... 12957[/snapback] Bak, hic bir zahmetten cekinmedim, üsenmedim, yazdiklarimi kopyladim da geldim, elim bos diil yani aynen sunlari yazmisim.. "Milkyway, Sevval, askmiracle, alaTurka bu kac eder? Arman´i ayrica diyerekten yazmistim." Neyse...., pek de önemli mevzuu diil ayrica... Saygilar, hörmetler 12970[/snapback] Eeee oraya üç bayan yazıpta, armanıda ayrıca demen, armanın bayanmı, erkekmi olduğunu gösterir.. Saygılar.. 12982[/snapback] vah vah vah,sayabilmek demek her baba yigidin harci diilmis Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Yav ne oluyor yeter tartismayin artik hem ikinizde bilemediniz ben.. ben.. ben yumosum dermisim szde ciddiye alirmissiniz yok yok erkegim erkek... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Saydım bacım saymasına tamam dört ama, armanda ayrıca demek ne demek. Erkek olarak ayrıca desen hadi anlarım.. offffff uğraştığımız şeye bak ya.. sıkıldım.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Hosgeldin arman geç bir hosgeldin ama yinede demekten zarar gelmez... made in turkey kendine bando istiyordun armana da bando hazirlasana Bizden geçti artik karsilamalar sana kaldi birkaç arkadas bul ekibi hazirla bando olmak kolay degildir Sevgiler... 13041[/snapback] oldu sakın sen zahmet etme ben hazırlıyam bandoyu senin işinin adı ne be hazırla işte.abine bir iylik yap(bana yani )ben zaten yaşlı ve yorgunum zora gelemem hoş gelen gelmiş hoşlanmaya devam Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Hey gidi heyy! Biraz nostalji yapayım dedim hoşgeldim topicime baktım da alamla kralın benim cinsiyetim üzerine kapışması filan off ne güzel günlermiş geçmiş günler Ya ben bir daha merhaba demek istiyorum.. Benide aranıza alırmısınız arkadaşlar ? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 vay hos gelmissen harbi nostaljik olmus yaw..... bu forum aleminde zaman daha da mi cabuk akio ne ve ben kral la nie hep kapisiorum onuda cözmüs diilim henüz... ama sen ne iyi ettinde geldin be Armanim ..... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Dikkat! Dikkat! Bu yaptığım Made in Turkeye naziredir... Yapmasam çatlardım.. Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 hoşgeldin iyi ki varsın Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 abicim sana destek oluyorum, sendende bekliyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Dur ben sana bir hoşgeldin diyeyim Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 İşte bu beee.. Made in e karşı kutsal ittifak kuruyoz arkadaşlar.. Herkes hoşgeldin topiclerini hareketlendirsin bakayım. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Dikkat! Dikkat! Bu yaptığım Made in Turkeye naziredir... Yapmasam çatlardım.. abicim sana destek oluyorum, sendende bekliyorum İşte bu beee.. Made in e karşı kutsal ittifak kuruyoz arkadaşlar.. Herkes hoşgeldin topiclerini hareketlendirsin bakayım. tüü resiler sizi..........sanki boyunuz uzadı iki mesajla......tamam siz istediniz..........size fark atamda görün.... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Fark atacakmış... Atarsın tabii.. Çene çalmada kimse seninle boy ölçüşemez.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 şişşş çene çalmayın bakem bebek uyuyor Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.