Φ Muzaffer Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2005 BU NEDIR Her erkekte vardir ,uzunluklari farkli, Kiminin uzun kimininki kisa olur, Evlenene kadar yanliz basina , Evlendikten sonra ,karisiyla beraber kullanir, Örnegin Arnold schwarzneger in ki uzun, Brad pitinki kisa, Madonnanin öyle bir seyi yok, Papanin var ama kullanmaz, CILINTON sürekli onu kullanir, NEDIR BU ps, bilenler hemen cevab vermeyin lütfen Alıntı
Φ Muzaffer Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2005 Hadi kimse bilmiyormu cekinmeyin söyleyin haydi, Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 HEM BİLENLER SÖYLEMESİN DEMİŞSİN HEMDE CEVAP YOK MU DİYOSUN :) BENCE CEVABI OLAN YANLIŞTA OLSA DOĞRU ZANNETTİĞİ İÇİN VE SENİN YAZDIĞIN O YAZIYA İSTİNADEN YAZMAMIŞTIR. BEN SENİ FAZLA BEKLETMEYEYİM. CEVAP: SOYADI.. DAHA ZOR SORULAR BEKLİYORUZ SENDEN. HOŞCAKAL Alıntı
Φ Angelluna Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 Ben de bir soru soracağım. Erkek'te iki tanedir, Kadın'da bir. Bu nedir? Alıntı
Φ Muzaffer Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 HEM BİLENLER SÖYLEMESİN DEMİŞSİN HEMDE CEVAP YOK MU DİYOSUN :) BENCE CEVABI OLAN YANLIŞTA OLSA DOĞRU ZANNETTİĞİ İÇİN VE SENİN YAZDIĞIN O YAZIYA İSTİNADEN YAZMAMIŞTIR. BEN SENİ FAZLA BEKLETMEYEYİM. CEVAP: SOYADI.. DAHA ZOR SORULAR BEKLİYORUZ SENDEN. HOŞCAKAL 11117[/snapback] medikal, bilenler cevab vermesin derken ,ben hemen ayni gün verilmesin diye o notu düsmüstüm , sevgiler cevabin icin tesekkürler medikal arkadasim. Alıntı
Φ cagriboy Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 slm bunun cevabı isimdir herkezin ismi vardır!! Alıntı
Φ cagriboy Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 ama sanırım benim sölediğim cevabın sorusu farklı neyse:d Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 HEM BİLENLER SÖYLEMESİN DEMİŞSİN HEMDE CEVAP YOK MU DİYOSUN :) BENCE CEVABI OLAN YANLIŞTA OLSA DOĞRU ZANNETTİĞİ İÇİN VE SENİN YAZDIĞIN O YAZIYA İSTİNADEN YAZMAMIŞTIR. BEN SENİ FAZLA BEKLETMEYEYİM. CEVAP: SOYADI.. DAHA ZOR SORULAR BEKLİYORUZ SENDEN. HOŞCAKAL 11117[/snapback] medikal, bilenler cevab vermesin derken ,ben hemen ayni gün verilmesin diye o notu düsmüstüm , sevgiler cevabin icin tesekkürler medikal arkadasim. 11136[/snapback] ben teşekkür ederim dost. hoşcakal Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 teşekkürler EreN Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Ben de bir soru soracağım. Erkek'te iki tanedir, Kadın'da bir. Bu nedir? 11132[/snapback] K harfi sanırım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.