Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2005 19 yıl BU NEDIR Her erkekte vardir ,uzunluklari farkli, Kiminin uzun kimininki kisa olur, Evlenene kadar yanliz basina , Evlendikten sonra ,karisiyla beraber kullanir, Örnegin Arnold schwarzneger in ki uzun, Brad pitinki kisa, Madonnanin öyle bir seyi yok, Papanin var ama kullanmaz, CILINTON sürekli onu kullanir, NEDIR BU ps, bilenler hemen cevab vermeyin lütfen
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 19 yıl HEM BİLENLER SÖYLEMESİN DEMİŞSİN HEMDE CEVAP YOK MU DİYOSUN :) BENCE CEVABI OLAN YANLIŞTA OLSA DOĞRU ZANNETTİĞİ İÇİN VE SENİN YAZDIĞIN O YAZIYA İSTİNADEN YAZMAMIŞTIR. BEN SENİ FAZLA BEKLETMEYEYİM. CEVAP: SOYADI.. DAHA ZOR SORULAR BEKLİYORUZ SENDEN. HOŞCAKAL
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 19 yıl Ben de bir soru soracağım. Erkek'te iki tanedir, Kadın'da bir. Bu nedir?
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 19 yıl Yazar HEM BİLENLER SÖYLEMESİN DEMİŞSİN HEMDE CEVAP YOK MU DİYOSUN :) BENCE CEVABI OLAN YANLIŞTA OLSA DOĞRU ZANNETTİĞİ İÇİN VE SENİN YAZDIĞIN O YAZIYA İSTİNADEN YAZMAMIŞTIR. BEN SENİ FAZLA BEKLETMEYEYİM. CEVAP: SOYADI.. DAHA ZOR SORULAR BEKLİYORUZ SENDEN. HOŞCAKAL 11117[/snapback] medikal, bilenler cevab vermesin derken ,ben hemen ayni gün verilmesin diye o notu düsmüstüm , sevgiler cevabin icin tesekkürler medikal arkadasim.
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 19 yıl HEM BİLENLER SÖYLEMESİN DEMİŞSİN HEMDE CEVAP YOK MU DİYOSUN :) BENCE CEVABI OLAN YANLIŞTA OLSA DOĞRU ZANNETTİĞİ İÇİN VE SENİN YAZDIĞIN O YAZIYA İSTİNADEN YAZMAMIŞTIR. BEN SENİ FAZLA BEKLETMEYEYİM. CEVAP: SOYADI.. DAHA ZOR SORULAR BEKLİYORUZ SENDEN. HOŞCAKAL 11117[/snapback] medikal, bilenler cevab vermesin derken ,ben hemen ayni gün verilmesin diye o notu düsmüstüm , sevgiler cevabin icin tesekkürler medikal arkadasim. 11136[/snapback] ben teşekkür ederim dost. hoşcakal
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 19 yıl Ben de bir soru soracağım. Erkek'te iki tanedir, Kadın'da bir. Bu nedir? 11132[/snapback] K harfi sanırım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.