Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 19 yıl Adım Mehmet değil, Rock müzik sevmem Lasvegasa gitmedim Urduca bilmem Çin yemeği yemem Havada çivt parande atmadım Formula1 plotluğum yok Rolex marka saatim yok Rolls-Royce marka arabam olmadı Telefon kulübelerine jeton dışında hiç bir şey atmadım Romayı ben yakmadım Arka koltukları sevmem Çizgili pijamam yok Balık avlamam Dağcılı sporu yapmıyorum Anti-agingle alakam yok Hiç bir önsözü okumam Hele müellifini hiç kazımam Sonuçtan çok sebebe bakarım Ukala gülüşleri sevmem Hele gülen göbekli ve proluysa Atanı sevmem Tutanı hiç sevmem Saplantım yok Paranoyak değilim Fransız atasözü okumam Kaplumbağaların uçamayacaklarına eminim 10. gezegenin ismini dün öğrendim Dördüncü boyuta hiç geçmedim Mektuplarımda büyüklerin ellerinden öpmem Soğanı yumrukla ezmem Bıçağın misyonunu bilirim Aldatandan nefret ederim Aldanana gülerim Saydıklarım dışında ön yargım yok At gözlüğüm hiç olmadı On düşünürüm Bir konuşurum Çok ağlarım Az gülerim Şaka bir yana adım Sedat, yaşım 28, Konya Meram da bir internet kafe işletmecisiyim. Tüm forum üyelerine saygılar sevgiler sunarım... [email protected]
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 19 yıl ooooooo yaptiginmi yapmadiginmi anlamdim saka deyil bu gercekte olabilir hosgeldin
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 19 yıl Yazar ooooooo yaptiginmi yapmadiginmi anlamdim saka deyil bu gercekte olabilir hosgeldin 11191[/snapback] Yaptıklarım da var yapmadıklarım da.. Hoşbulduk teşekkür ederim..
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 19 yıl Yazar kralx özel mesajın var! 11306[/snapback] Okudum uslu çocuk. Ama sana bir prensibimi söylüyüm. İnternet ortamında hemşerilerimle tanışmak güzel birşey fakat şimdilik bunu, gerçek ortama taşımak istemiyorum. Sygılar...
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 19 yıl Yazar hadi sende hos geldin 11312[/snapback] Hoşbulduk saol kardeşim..
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 19 yıl ABİ ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN YA TEBRİKLER...... HOŞGELDİN ARAMIZA İYİKİDE GELDİN RENK KATTIN
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 19 yıl Yazar ABİ ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN YA TEBRİKLER......HOŞGELDİN ARAMIZA İYİKİDE GELDİN RENK KATTIN 11337[/snapback] O senin güzelliğin kardeşim. Sİzleri seviyorum. Saygılar...
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 19 yıl kralx özel mesajın var! 11306[/snapback] Okudum uslu çocuk. Ama sana bir prensibimi söylüyüm. İnternet ortamında hemşerilerimle tanışmak güzel birşey fakat şimdilik bunu, gerçek ortama taşımak istemiyorum. Sygılar... 11311[/snapback] Saygılar....
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 19 yıl Yazar kralx özel mesajın var! 11306[/snapback] Okudum uslu çocuk. Ama sana bir prensibimi söylüyüm. İnternet ortamında hemşerilerimle tanışmak güzel birşey fakat şimdilik bunu, gerçek ortama taşımak istemiyorum. Sygılar... 11311[/snapback] Saygılar.... 11619[/snapback] Sakın yanlış anlama değerli hemşerim. Belli bir zaman sonra tanışırız, bir araya geliriz konuşuruz. Benden de saygılar, sevgiler, hürmetler
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 19 yıl Yazar kralx özel mesajın var! 11306[/snapback] USLU ÇOCUK KIYMETLİ, HEMŞERİM BNİLİYORUM SENİ KIRDIM, ÖZÜR DİLERİM BİR DAHA GÖRÜŞELİM Saygılar...
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 19 yıl USLU ÇOCUK KIYMETLİ, HEMŞERİM BNİLİYORUM SENİ KIRDIM, ÖZÜR DİLERİM BİR DAHA GÖRÜŞELİM Saygılar... 13066[/snapback] YOK GÜZEL KARDEŞİM KIRILDIĞIM FALAN YOK, SEN CANINI SIKMA FİKİRLERİNE HER ZAMAN SAYGILIYIM BEN ZATEN 3 AY KADAR KONYADA DEĞİLİM O YÜZDEN NASİPSE DEMİŞTİM AYRICA UZUN BİR SÜRE FORUMDA OLAMAYACAĞIM O YÜZDEN SANA VE FORUMDA Kİ DİĞER ARKADAŞLARA KOLAY GELSİN
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl Adım Mehmet değil, Rock müzik sevmem Lasvegasa gitmedim Urduca bilmem Çin yemeği yemem Havada çivt parande atmadım Formula1 plotluğum yok Rolex marka saatim yok Rolls-Royce marka arabam olmadı Telefon kulübelerine jeton dışında hiç bir şey atmadım Romayı ben yakmadım Arka koltukları sevmem Çizgili pijamam yok Balık avlamam Dağcılı sporu yapmıyorum Anti-agingle alakam yok Hiç bir önsözü okumam Hele müellifini hiç kazımam Sonuçtan çok sebebe bakarım Ukala gülüşleri sevmem Hele gülen göbekli ve proluysa Atanı sevmem Tutanı hiç sevmem Saplantım yok Paranoyak değilim Fransız atasözü okumam Kaplumbağaların uçamayacaklarına eminim 10. gezegenin ismini dün öğrendim Dördüncü boyuta hiç geçmedim Mektuplarımda büyüklerin ellerinden öpmem Soğanı yumrukla ezmem Bıçağın misyonunu bilirim Aldatandan nefret ederim Aldanana gülerim Saydıklarım dışında ön yargım yok At gözlüğüm hiç olmadı On düşünürüm Bir konuşurum Çok ağlarım Az gülerim Çok ilginç ve bir o kadar güzel olmuş Geç oldu ama Hoşgelmişsin
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 19 yıl Evet geç olsun ama güç olmasın katılıyorum..Hoşgeldin kralx..
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl adın mehmet değil evet ama ne olduğuuda biz şaşırdık artık kralx ctrldelete precise miydi bunu yazamadım
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 18 yıl Şaka bir yana adım Sedat, yaşım 28, Konya Meram da bir internet kafe işletmecisiyim. Tüm forum üyelerine saygılar sevgiler sunarım... Geç Oldu Biras olsun yeniden hoş geldin sedat iyiki varsın
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Hoş geldin mert insan.. fazlasıyla mert bi insan gerçekten sedat
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.