Φ honey.is.that.true Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2012 Bugun varız, yarın yokuz. Hayata dair 1 dakika sonra bile ne olacağını bilemeyiz, bilinçlenelim bilinçlendirelim. Kardeşlerimize yardım edelim bugun bir elimiz varsa yarın olmayabilir, ruhen fiziken kıymetimizi bilelim, ve kardeşlerimizi unutmayalım Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2012 ENGELLER, Hayatın ritmini yakalamaya ENGEL değildir... Engellilerde engel tanımayacak kadar bir güç ve enerji birikimi olduğuna inanıyorum... http://youtu.be/otcKG8NfkHw Bizler özürlüyüz Kimimiz işitmez,kimimiz görmez Bizler özürlüyüz,kusurlu değil. Korkmayın bunlardan hiç kimse ölmez Bizler özürlüyüz kusurlu değil. Bak gözüm görmez de resim yaparım, Ben de bu yolları hep adımlarım Ben de bir bireyim her yerde varım Bizler özürlüyüz,kusurlu değil. Bak onun kulağı duymuyor, neyler Hepsi nota bilir,şarkılar söyler Bize acımasın ağalar beyler Bizler özürlüyüz kusurlu değil. Bak burada kolu yok,bacağı sakat Değnekle geziyor buluyor takat Yaşamımız zordur,biliriz fakat Bizler özürlüyüz kusurlu değil. Bize imkan verin! Budur son sözüm, Görün bak ne yapar o zaman özüm. Ürettikçe görür gönülden gözüm Bizler özürlüyüz kusurlu değil. Nice insan var ki gönülden görür Yürekten işitir, yürekten yürür COŞAR yürekten, konuşur durur, Bizler özürlüyüz,onlarsa değil. İbrahim Coşar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.