Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar yakın bir zamanda şiir dinletisine katılıcam,bilgisayardan yaptığım bu kayıtdaki şiir hakkında görüşlerinizi almak istedim.Amatör bir çalışma bunuda göz önüne alarak sizden isteğim bu şiir hakkında olumlu veya olumsuz bir eleştiri yapmanız.

http://www.youtube.com/watch?v=Myd3PCRoMGw

Gönderi tarihi:

Fon müziğini Dursun Ali Erzincanlının albümünden duyduğum için daha siz konuşmadan hoşuma gitti :)

Şiire gelince ben pek şiirden anlamam fakat ses kayıtı yapılarak dinletiye katılacaksanız eğer daha dikkatli olmanızı öneririrm.mikrofona yakınlk uzaklık kagıt hışırtıları gibi.

Şiir de güzeldi en azından ben hoşnut oldum :)

Kolay gelsin

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Dinleti ses kaydı olarak değil canlı yapılacak bu sadece amatörce bir çalışma ondan dolayı kagıt hışırtıları var,bu arada görüşünüz için çok saolun :)

Gönderi tarihi:

Ses tonunuzda şiire yatkın.bunu yazmayı unutmuşum :)

Rica ederim smile.png

Gönderi tarihi:
  • Yazar

saolun cesaretimi artırdınız:)

Gönderi tarihi:

Valla pohpohlama yada iltifat olsun diye söylemiyorum içimden geçenleri söyledim.;)

Dinletide başarılar dilerim.Umarım kazasız belasız atlatırsınız. :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Gerçekten moral kaynağı oldunuz zaten ciddiyetinizin farkındayım çok saolun :)

Gönderi tarihi:

Eğer dinletide şiiri okuduğunuz anın videosunuda paylaşırsanız çok güzel olur.Bizde son halini dinlemiş oluruz hemde :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Kesinlikle thumbsup.gif

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.