Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 19 yıl Ne kadar acı ülkem terörle mücedele ederken,ülkemde ki kitler hızla özelleştirilirken,ülkemdeki en büyük sermaye kaynakları hızla yabancılara peşkeş çekilirken ülkemde ciddi bir anlamda bireysel terör kol gezerken biraz meyda destekli suni gündemlerle uyutulan halkıma üzülüyorum herkesin dilinde bir irtica tehdidi asıl dehtidler saklanırken aslında ortada olmayan bir dehtidle insanlarımın kandırılmasına üzülüyorum BOP un kuklası olmuş bizlerin günlük yapay aldatmacalara kanmalarına üzülüyorum. Belkide ne kadar çok eğleniyorlardır ülkemiz gündemi takip eden yabancı güçler"tamam kandılar bu onları epey biz zaman oylar biz işimize bakalım"diyorlardır. Herşey bilinçli herşey amaçlı yapılıyor belki bir çoğumuzun dikkatinden kaçmıştır ama nedense bana göre Demirelin açıklamaları apo denilen teröristin yeniden yargılanma zamanına denk gelmesi acaba bir tesadüfmüdür? Sezerin yaptığı açıklamalar acaba İrana vurma palnları yapan Amerikanın bir bakanının ülkemizi ziyaretinden hemen öncesinde yapılması bir tesadüfmüdür? Bunun gibi nice olaylar artık uyumak istemiyoruz artık dış güçlerin elini ülkemizden ve ülkemiz siyasetin çekmelerini istiyoruz.
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar 28 Şubat öncesi Necmettin Erbakan'ın iktidara gelmesi bir tesadüfmüydü?önce 1994 belediyeleri,1995 te ise genel seçimleri kazandı. Hayır.Evvela şöyle diyelim.İslamcı hareketin o yıllarda ve Türkiye'deki gelişimine bakmak lazım.İslamcılığın gelişmesi halkın kendi eğlimlerinin bir sonucu değildir.Yeşil Kuşak projesinin dayandığı temel şuydu;SSCB komünist ve aynı zamanda din karşıtı olduğu için,eğer onu yüreğinden İslamcı bir kuşak ile sararsak onun ideolojik saldırılarına bir set çekmiş oluruz deniyordu.Bu bakımdan esas itibariyle İran'daki İslamlaştırılma harekatı Amerika tarafından yaratıldı,fakat Sovyetlerin tavrı konusunda Amerika yanıldı yani dine karşı olan bir ülkenin dindarları kullanamaycağı ve onlarla yakın ilişki kuramayacağı gibi bir varsayıma dayanıyordu bu,oysa Amerikanın yeşil kuşak projesine karşılık Ruslar kendi tezlerini oluşturdular.Onlarda kendi mollalarını yetiştirdiler üstelik Moskovada Fransızlar da işin içine girdi Amerika karşıtı olarak İran da bir Sovyet-Fransız ortak operasyonu yapıldı Amerikaya karşı Humeyni Fransadan özel uçakla getirtildi yanındada kadrosu vardı esas itibariyle Amerikalılar İranı kaybettiler.Aynı yeşil kuşak projesi Türkiye içinde geçerliydi 1980 den sonra askeri yönetim ilkokullara din dersi koydu ve islamın önünü açtı.Ama oradada bir hayal kırıklığına uğradı Amerika Erbakan İsviçreden getirtildi ve İslamcı harekatın başına oturtuldu. Kim tarafından? 1970'lerde görev yapan dönemin Hava Kuvvetleri Komutanı Muhsin Batur tarafından 28 şubata niye maruz kalındı?sizce 28 şubat yerli bir projemidir? Hayır yerli bir proje değildir.Türkiyede de İslamcı harekat Erbakan tarafından anti-Amerika bir çizgiye oturtulmuştu Amerika bundan rahatsız oldu 28 Şubata dikkat ederseniz irticaya karşı denilmekle beraber sadece Erbakan tasviye etti.Bundan sonra gelen onlara benzeyen tavırlarıyla AKP Parti oldu ve herhangi bir mukavemet oluşmadı.Hatta onların iktidara gelmesini sağlayacak şartlar oluşturuldu. Bilinç yapıldı yani..... Yukarda yazılanlar. Mahir Kaynak-Ömer Lütfü Mete Derin Devlet isimli kitabından bir bölüm.
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 19 yıl Zaten bizim söylemeye çalıştığımızda o bu konuda gene yazmak istiyorum birkaç konuda yazdım ama DR NecipHablemitoğlu nu bir kaç kitabını okumanızı tavsiye ederim.Orda isim isim verilmiş bu ülkedeki paralı amerikan ajanlarının isimleri -gazeteciler ve tv kanalları-bu adamlar çıkarları neyi gerektiriyorsa satılmış kalemler tarafından suni bir gündem oluşturularak o ülke insanlarının onu düşünmesi sağlanıyor.Ya da neyi düşünmemesi gerektiği.Bu forumdaki yazılarımda işin başından beri bu ülkede bir türban probleminin gerçek anlamda olmadığını ve böyle bir gündemin zorla oluşturulduğunu ve bunu oluşturmak için gereken şartların ,politikacılar,görsel ve yazılı medya tarafından hazırlandığını söylemeye çalışıyorum. Ancak ne yazık ki forumda ki bazı kişiler tarafından sanki din düşmanıymışız gibi muamele görüyoruz.Bunlara verdiğim cevap ise "lütfen yazdıklarımı doğru okuyun" oluyor. Sonuç olarak diyorum ki lütfen sağ duyulu olun gerek sahte Atatürkçülere karşı gerekse de sahte dincilere karşı susmayın .Çünkü bunların amaçları her iki tarafta da saf ve temiz duygularla davranan kişileri kullanmaktır.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.