Φ _KaMİKaZe_ Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2012 Almanya'daki üç hastane tarafından ortak yürütülen çalışmada iri göğüslere bakmanın özellikle 40 yaş üzeri erkeklerin ömrünü 4-5 yıl uzattığı ortaya çıktı. 200 kişi üzerinde yapılan araştırmada erkekler iki gruba ayrıldı Bir grup günde 10 dakika iri göğüslere baktı, bir grup ise iri göğüslerden mahrum kaldı. 5 yıl süren araştırma sonunda göğüslere bakan erkeklerin kan basınçlarının ve kalp ritimlerinin daha düzenli olduğu ortaya çıktı. New England Journal of Medicine adlı sağlık gazetesinde yayınlanan çalışmada iri göğüslere bakmanın metabolizmayı hızlandırdığı ve kalp hastalıklarına yakalanma riskini azalttığı da belirlendi. Milliyet Benden söylemesi! Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Bence cok ama cok saçma bir durum.Hep hurafe bunlar. Alıntı
Φ SuSKN Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Bana gerçekçi gelmedi desem yalan olur biraz doğruluk payı var Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Bence bu göğüslerle ilgili değil cinsellikle alakalı bir durum.Dikkat ederseniz hiç bayan yok gruplarda.Eğer bayan olsaydı dogruluk payı tartısılabılırdı benım acımdan.Fakat sadece erkekler üzerinden yapılmış olması ve göğüslerin cinsellik içeren bir uzuv olması uzun ömürle alakalı oldugunu düşündürmüyor bende.Şöyle deselerdi ki seks hayatı uzun ömürde etkilidir.işte o zaman düşünürdüm Alıntı
Φ SuSKN Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 evet doğru ama insanı olumlu yönde heyecanlandıracak bir durum uzun bir yaşama etki eder sanırım tabi bunu erkekler yönünden ele alıyorum ve sürekliliğini de düşünerek yazıyorum Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 O zaman kişiden kişiye değişir bu durum Alıntı
Φ SuSKN Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Tabiki kişiliğe bağlı bir durum:) cinsiyet; Bay=%90 etkiler. Bayan=%0 etkiler. Orta=%50 etkiler. gayet açıklayıcı bir durum oldu sanırım Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 bu daha da dallandırılıp budaklanırda forumda yazılmaz Alıntı
Φ SuSKN Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Denememek gerek sansür bazen iyidir Alıntı
Φ SuSKN Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Bu arada hemşehrimsin kardeş Alıntı
Φ asisedef06 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2012 çok sapıkca bir başlık olmuş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.