Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar bu olay sizi rahatsız etmiyor mu? Normal birisinden bahsetmiyoruz sanki basın-yayın organları bu olaydan bahsederken sanki hırsızlık suçundan yargılanan bir suçludan bahsediyor .. bu kadar da olmaz.. kimse bu ülke evlatlarının hassiyetlerini düşün müyor mu? AB uğruna bütün davalarımızdan vaz mı geçelim o birliğe giricez diye eğilelim mi? mevlananın dediği gibi: HER rüzgarda ot gibi eğilip bükülürsen; Dağ bile olsan bi ota değmezsin

aslında bizim muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda zaten mevcut.... o birliğe bu birliğe bizim ihitiyacımız yok....

........

saygılarmla...........

Gönderi tarihi:

ya rahatsız etmez olurmu. hemde nasıl bir rahatsızlık ama anlamaya çalışıyorum yapılmak isteneni, oyunu görüyorum, o karanlık kafaların içlerinde ki pisliği görebiliyorum... amma velakin yinede inanıyorum ki "apo denen köpeği affetmek kimsenin harcı değil" bunu yapmaya kalkanın kendi başına gelecekleri iyi düşünmesi gerekir...

bu oyun 80 küsur yıllık oyun, emperyalist güçlerin bize karşı hep bir it bulup onu besleyip desteklediklerini ve kışkırttıklarını görüyoruz... şimdi son olaylar oyunun son ayağı, amaç 10 yıl içinde Türkiye Cumhuriyetini yok etmek, ama bunu başarmaya güçleri yetmez... içerde ve dışarda her kim bu oyunun oyuncusu ise ondan bunların hesabı sorulur birgün...

selamlar

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.