Φ bagetyiyenayı Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2011 Oyuncu Ersin Korkut'la sevgili olduğu iddia edilen Gülferi Sarıgül bu ilişkiyi yalanlarken çok ağır ifadeler kullandı. Tam bir saygısızlık örneği.Ben tepkimi buradan dile getiriyorum; bu bir insana yapılan çok büyük bir saygısızlıktır. Buyrun ne demiş bakalım: “Ersin’i severiz, arkadaşlarımla birlikteyken çağırırım, bir yemek ısmarlarım, maskot gibi bizi eğlendirir. Hayatımdaki yeri bu kadar... Sonuçta kültür seviyelerimiz belli. Ersin’le sevgili olmaktansa kendimi Boğaz Köprüsü’nden aşağıya atarım daha iyi. Ben üniversite mezunu sporcuyum. Asıl beni sinir eden Ersin’le yakıştırılmak ve çıkan asılsız bu haber yüzünden kendi özel hayatımın zarar görmesidir. Kendi ilişkimde bir ayrılık dönemi yaşıyordum. Bu çıkan haberlerden sonra tamamen kavgayla sonuçlandı. Benim sevgilim de oyuncu ve gayet yanıma yakışan, Türkiye’nin en yakışıklı adamları arasındaydı. Haberi gördükten sonra beni aradı. O bile habere çok alınmış, ‘Benden sonra kendine bu adamı mı yakıştırdın?’ dedi. Haklı da buluyorum kendisini.” HT Magazin Alıntı
Misafir skydavar Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2011 Ben de ciddi bir şey diye açtım başlığı Pardon ama Ersin kim ? Gülferi kim.? Ve bundan bize ne toplumda yapılan bu kadar haksızlık ve saygısızlık dururken Alıntı
Φ bagetyiyenayı Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2011 bak canım kardeşim... ersin ; insan! tayyip gibi,bahçeli gibi,obama gibi bir insan.. Kuralların arasında 'güncel konuların amacı önemli kişiler hakkında başlık açmaktır' diye bi madde görmedim ben ama? Diğer saygısızlıklara yok dediğimi de hatırlamıyorum? Burda vurgusunu yaptığım şey başka. Alıntı
Misafir skydavar Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2012 Sayın başlık sahibi duyarlı arkadaşım; magazin basınında yer alan haberlerin çoğu danışıklıdır. Size göre terbiyesizlik olan şeyler aslında danışıklıdır. Özü reklamdır ve reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı mevcuttur. Yani bu tür magazin haberleri asıl vurgulamak istediğiniz konu için bir malzeme olamaz. Adamlar bir yere giderler 10 tane gazeteci ordadır ve şunu derler; "Özel hayata saygı" Hiç basında yer almayan -özel hayatları ile- sanatçılar bütün gün evde kapalı mı kalıyorlar, hiç bir yere çıkmıyorlar mı? Hayır çıkıyorlar reklam yapmak istemedikleri için gazetecilerin olmadığı yerlere gidiyorlar. Bllmem anlatabildim mi? Ayrıca bu kadar alınmanıza gerek olduğunu düşünmüyorum herkes usulü dairesinde düşündüğünü söyler. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.