Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Şeytanın aklına bile gelmez!


yağğmur

Önerilen İletiler

Almanya'da hafta sonu oynanacak maçın biletleri satışa sunuldu hatta şu ana kadar 2 bin 500'e yakın bile sattı. Ancak...

 

13wxt.jpg

 

Alman futbolu son yılların en ilginç olayını yaşıyor. Almanya 2. Futbol Ligi'nin (2. Bundesliga) takımlarından Hansa Rostock, hafta sonu Dinamo Dresden ile sahasında ve 'seyircisiz' oynayacağı maçın biletlerini satmaya başladı. Öyle ki kulüp şu ana kadar 2 bin 400'ün üzerine bilet sattı. Ancak kulübün aldığı ceza nedeniyle seyircisiz oynanacak maç için bilet satılmasının ortaya çıkması üzerine gözler Hansa Rostock Kulübü'ne çevrildi. Konuyla ilgili olarak kulüp adına bir açıklama yapan başkan Bernd Hofmann, bilet satış işlemini bilerek yaptıklarını amaçlarının ise kulübe maddi destek sağlamak olduğunu ifade etti. Hofmann, kulübe destek veren sadık taraftarlara da teşekkür ederek zor zamanlarda yaptıkları katkı nedeniyle şükranlarını sundu. Hofmann, taraftarlara, kulübe maddi destek sağlamak için 'hayalet maçın' biletlerini alma çağrısında da bulunmayı ihmal etmedi.

 

Bu arada 'maç' biletleri 5 euro ile 20 euro arasında değişen fiyatlarla satılırken, üzerinde 'hayalet maç' yazısı bulunan sınırlı sayıdaki tişörtün de satışa sunulduğu bildirildi. Hansa Rostock taraftarları 19 Kasım'da St. Pauli ile sahalarında oynadıkları ve 3-1 kaybettikleri maçın ardından rakip taraftarlara taşlarla saldırmışlar, çıkan olaylarda ise birçok polis aracı maddi hasar görmüş, sekiz polis ve iki taraftar da yaralanmıştı. Karşılaşma boyunca da Rostock taraftarları sahaya sürekli yanıcı madde atmış ve maçın durmasına neden olmuşlardı.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.