Φ morbezelye Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2011 Yıldız Savaşları serisinin unutulmaz karakteri R2-D2, serinin bitmesinin ardından zor günler geçiriyor... Alıntı
Φ morbezelye Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2011 Afrika kırsalında güvenlik güçlerinin "teslim ol" çağrısına kükreyerek cevap veren iki aslan ölü ele geçirildi... Alıntı
Φ morbezelye Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2011 VJ Bülent'in boşanması genç kızların pek de umrunda olmadı... Alıntı
Φ morbezelye Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2011 2011-2012 sivil polis üniformaları, düzenlenen bir defileyle basına tanıtıldı... Alıntı
Φ morbezelye Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2011 Genç akrobat, yine yerçekimine meydan okudu... Ne yazık ki, yine Yerçekimi kazandı... Alıntı
Φ morbezelye Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2011 İngiltere Kraliçesi, Cumhurbaşkanımızdan sonra Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış'ı ağırladı... Alıntı
Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2011 İTÜ'de gergin bekleyiş devam ediyor... Kızlar bunu değerlendirsin bence.Bu niteliklere sahip bir değil 5 erkek çıkmış ve grup kurmuşlar inanılır gibi değil... Alıntı
Φ morbezelye Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2012 "Beyaz TV" Yılın Haberciliğine imza attı... Odtü Can Çekişiyor ODTÜ kampüsü, yeni dönemde yeni öğrencilerin karşısına boynu bükük çıkacak. Kampüs, bakımsızlıktan can çekişiyor. Beyaz Tv haber ekibi, ODTÜ'deki rezaleti ve içler acısı durumu görüntüledi. Yapılan Asparagas haberin videosunu İzlemek isteyenler için: Video Etiketleri : Beyaz, Beyaz Tv, ODTÜ, -http://www.beyazgazete.com/video/2011/08/25/odtu-can-cekisiyor-beyaztv.html- *** *** Yorumlar coskun: çevre mühendisliğinin etrafında bile çevreye dikkat edilmemiş, ibretlik. nalet olsun böyle okula. otun çöpün içinde eğitim görür hale geldik. helal olsun bu muhteşem habercilik anlayışınız için, teşekkürler beyaz tv, cemaat ve yeşil sermaye... 07 Ocak 2012 Cumartesi - 15:30 Ankara melih: anlaşılan arazimiz için 2B projesi başlamış 07 Ocak 2012 Cumartesi - 14:39 Şehir Mustafa: Ben İstanbul Üniversitesi - Müh. Fakültesinde okuyorum. (Avcılar Kampusu(?) ) . GERÇEKTEN İçler acısı bir haber yapmak isterseniz bekleriz... 07 Ocak 2012 Cumartesi - 12:54 İSTANBUL no comment: ODTÜ'lü olmak ya da olmamak tüm mesele bu bence:)) 07 Ocak 2012 Cumartesi - 11:28 Şehir ali: Yakinda zaytung a rakipte olurlar 07 Ocak 2012 Cumartesi - 07:47 Şehir bune lan?: Yarın gidip sildiriyorum kaydımı 06 Ocak 2012 Cuma - 12:58 Şehir ne: müthiş komik ya bu ne nasıl oluyor da bu haberi yaparken ciddiyeti koruyabiliyorlar: 06 Ocak 2012 Cuma - 02:18 eder Alıntı
Φ morbezelye Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2012 Yorumsuz... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.