Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 20 yıl Bu sitede Haftanın Kelimesi,Haftanın Deyimleri,Haftanın Makalesi,Haftanın Fıkrası Gibi haftalık güncellenen bölümlerin yanı sıra İngilizce öğretmenliği (ELT) alanına yönelik dilbilim ve yötembilim gibi değişik disiplinlerde makalelere, bilgilendirici yazı ve temel kavramlara yönelik notlara ulaşabilirsiniz.Sitede Türkiye'den geniş bir fotoğraf galerisi var.. Bu ayki bir bilgisayar dergisinde tanıtımı yapılan sitenin haftanın makalesi kısmı haric tüm bölümü ingilizce olarak hazırlanmış..Ayrıca sitenin içeriğinde eksik bir yer bulursanız yani şuda olsa daha iyi olurdu derseniz admine bir e-posta atıyorsunuz uygun bulunursa 1-2 hafta icinde ekleniyor.Siteye daha önce girenleriniz varsa html idi. şu anda php ye (phpnuke) geçilmiş.. içeriğe üye olunarak erişilebiliyor.. benim kişisel görüşüm eğer ingilizceyle ilgileniyor ve kendinizi okuma becerinizi geliştirmek istiyorsanız size mutlaka yararı olacaktır.. (aşağıdaki adreslerin hepsi aynı siteye ait sitenin adresi kullanıcı secimine bırakılmış ana sayfada ankette en çok oy alan adres sitenin yeni adresi olacakmış..) Hepinize kolay gelsin... www.elts.host.sk www.iolp.arsivi.com www.elt.bigbig.com
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 20 yıl Yazar Açıldıktan sonra iki ay içinde 115 kullanıcı sayısına ulaşan siteye ücretli bir adres almak uygun görüldü yeni adress www.elt-iolp.com Sitenin bütün bölümlerine sadece kullanıcılar erişebilmekte idi önceden.. Ama şimdi sadece iolp kısmı üyelere hitap ediyor diğer bütün bölümlere ilgi duyan bütün arkadaşlar üye olmadan giriş yapabilir. ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.