Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

renklerin isimlerini hızlıca söyleyin.YAZI RENKLERİNİ SÖYLEYİN NE YAZDIĞINI DEĞİL

zihin1jw.png

Gönderi tarihi:

söyledim,dıkkatim ve algılamam ıyı anlamına mı geliyor :D

hem bunun arkasından yürüyen biri çıkmadı diğeri gibi :):stuart:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

sedelina ewet aklını zaten kullandığını biliyorum :) :) hem de süper sen zaten süpersin :clover:

fatmahilal :unsure: ne yazdığını söylemeden renkleri hızlıca söyleyebiliyorsanız beyninizi yönetebiliyorsunuz demektir çünkü hızlı okumaya çalışan pek çok kişi ne yazdığını söylüyor mesela en alt solda yeşil diyor.

okuyabiliyosanız beyninizi yönetebiliyorsunuz demektir.

ne olduğunu ben açıklamadan anlarsınız diye düşünmüştüm :blushing:

şaşırmadıysan tebrikler bravao sana da :clover:

Gönderi tarihi:

:sweatingbullets: ben sadece mavileri yanlış okudum;ama bütün mavileri. :blushing:

bi anlamı var mı acaba?? ;)

Gönderi tarihi:

tamam beynim muhteşem değil farkındayım ama sende amma renk tonu kullanmışsın ya sölicem rengi ama bu ne renk ya derken zaman kaybediyorum zaten:) sanırım 3 yeşil 3 te mavi tonu vardı..

Gönderi tarihi:

bi kaç sene önce birine yapmıştım hemde tek renkle ve kalmıştı böle aynı biz gibi :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.