Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 19 yıl Paco sen Allahı insan gibi düşünmeye devam ettikçe mümkünü yok mantığını düzeltemiyeceksin Allahın nasıl duyguları olduğunu ya da nasıl bir kavram olduğunu dahi bilmezken .......... ayrıca cehennem neden vardır bu dünyada kötülük edenler için e kötülerinde cezalandırılmasında hiç bir anormallik olamaz <{POST_SNAPBACK}> allahı sen hiç bilmiyorsun bu dünyada müslüman olupta kötülük edenler önce cehenneme sonra cezasını çektikten sonra ebedi cennete gidecek kimse direk cennete gitmeyecek allah yemin etmiştir inleri ve cinleri cehenneme dolduracağını sonra cehenneme diyece ki doldun mu cehennemde diyecek ki hayır dolmadım benim gibi insanlara zararı olamayan kafirler direk cehenneme gidecek allahı iyi tanımamışsın <{POST_SNAPBACK}> güzel bir noktaya parmak bastin parodelucia kutlarim, bu konu hakkinda bir sürü tez ileri sürülmüs, bunlardan biri mesela bütün müminler cehennemi görecek önünden gececek anlaminda imis kimi diyo cehennem ebedi degil cennet ebedidir, herkes sonra cennete gidecektir, ama tevbe etmeden ölen gunahkar mümin Allahin lütfuna mazhar olmazsa bir süre yanar demi. zaten sorun yok sen de zaten kötülük eden müslümanlar önce cehenneme sonra cennete demissin herhalde yani..ben sana dedim ki Allahi seveceksin ve Onakarsi gelmeyeceksin Ona karsi gelmemek emir ve yasaklarina uymak helale harama dikkat etmektir böyle olunca günahkar olmazsin zaten..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.