Φ Shatin Gönderi tarihi: 26 Mart , 2004 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2004 sanırım türkler de bi oyun yapıyormuş tamamen türkçe olacak olan bi oyun ve öyle ziptiriktende bişey değilmiş hani bayağı bi kapsamlı bi oyun olacak diyorlar Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Φ eserweb Gönderi tarihi: 28 Mart , 2004 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2004 hocam o türklerin kendi oyunu değil ya yine yurtdışıtabanlı bi oyun olacak anlıycan yine ünlü yurtışı oyun şirketlerinin işi oalcak anlatamadım ama olsun
Φ Shatin Gönderi tarihi: 29 Mart , 2004 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mart , 2004 ne annadık biz bu işten ya
Φ woltrat Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2004 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2004 hangi oyun hakkında konuştunuzu bilmiom ama benim bildim 2 türk oyunu var 1.PUSU 2.KRİZ ONLİNE ve ikiside tamamen türk oyunu tabanlarıda türk tarafından yapılmıştır KRİZ ONLİNE bana göre eniyisin grafik motorunu bile türk ler yapmış daha ayrıntılı biligi için... www.kriz-online.net www.3tegames.com
Φ crazy_Engineer Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2004 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2004 umarim Unreal Tournament'e benzer bir oyun sistemi kurarlar. I am in love with that game!!!
Φ Efsane020 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2005 ewet türklerde kendi oyununu çıkarttı..... ama şu an adı aklımda değil....
Φ juneyyar Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 benim bildiğim iki oyun var biri yine yurtdışı tabanlı far cry biride her iki tabanlı olan cumhuriyet var pusu da türk tabanlı fakat türklerin yapacaağı oyun yine yurtdışı tabanlı ve poliseye bir oyun olacamışörneğin swat 4 gibi
Φ cngzTRN Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2005 türkler yerli bir oyun yaparsada anca TARKAN,KARA MURAT,BATTAL GAZİ vb. oyunlar yapar yada BANKER BİLOO
Φ canugur Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2005 türkler yerli bir oyun yaparsada anca TARKAN,KARA MURAT,BATTAL GAZİ vb. oyunlar yapar yada BANKER BİLOO 8784[/snapback] BANKER BILO´YU TERCIH EERDIM
Φ medivirus Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 türkiyede oyun sektörü zor canlanır.. ekip ve kaynak yok.. hep tek kişi yapaıyor oyunları.. benim bildiğim küçük bir kaç oyun var yerli.. tabi 2 boyutlu ve amatör.. mesela: şanlıurfa siverekte bir yerel derginin yapımcılarının yaptığı oyun. tamamen yerli.. dikkatimi çekti paylaşmak istedim...bu linkten indiriliyor.. bir form soruyor ama formu boş bırakabilirsiniz..
Φ VİRGO Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 arkadaşlar eğer türk yapımı bir oyun istiyorsanız şu an tasarım aşamasında olan istanbul hikayeleri adlı bir oyun var.oyunun tanıtım demosunu oynamak ve hakkında bilgi edinmek isterseniz http://www.istanbul-hikayeleri.com/ adresine girebilirsiniz.
Φ Prince of Trabzon Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 ama bu daha demo full u çıkmadı
Önerilen İletiler