Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

sanırım türkler de bi oyun yapıyormuş tamamen türkçe olacak olan bi oyun

ve öyle ziptiriktende bişey değilmiş hani bayağı bi kapsamlı bi oyun olacak diyorlar

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

hangi oyun hakkında konuştunuzu bilmiom ama benim bildim 2 türk oyunu var 1.PUSU 2.KRİZ ONLİNE ve ikiside tamamen türk oyunu tabanlarıda türk tarafından yapılmıştır KRİZ ONLİNE bana göre eniyisin grafik motorunu bile türk ler yapmış daha ayrıntılı biligi için...

www.kriz-online.net

www.3tegames.com

• 5 ay sonra...
  • 7 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

benim bildiğim iki oyun var biri yine yurtdışı tabanlı far cry biride her iki tabanlı olan cumhuriyet var pusu da türk tabanlı fakat türklerin yapacaağı oyun yine yurtdışı tabanlı ve poliseye bir oyun olacamışörneğin swat 4 gibi

• 2 hafta sonra...
  • 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:

türkiyede oyun sektörü zor canlanır.. ekip ve kaynak yok.. hep tek kişi yapaıyor oyunları.. benim bildiğim küçük bir kaç oyun var yerli.. tabi 2 boyutlu ve amatör..

mesela:

şanlıurfa siverekte bir yerel derginin yapımcılarının yaptığı oyun. tamamen yerli.. dikkatimi çekti paylaşmak istedim...bu linkten indiriliyor.. bir form soruyor ama formu boş bırakabilirsiniz..

oyun29kx.th.gif

oyun4uq.th.gif

• 3 ay sonra...
  • 3 ay sonra...
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.