Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Değerli Arkadaşlar

Daniel Goleman'ın Duygusal Zeka Neden IQ'dan Önemlidir? isimli kitabını öneriyorum,lütfen okuyunuz!

Bildiğiniz gibi,insan beyni iki yarıküreden oluşur.Sağ yarıküre mistik ve manevi değerleri,sol yarıküre de maddi değerleri(zeka,matematik vb.sayısal değerler) barındırır.Önemli olan,içinde bulunduğumuz bilim ve teknoloji çağına uygun verilecek eğitim ve öğretimle elde edilecek bir dengeyle insanın beyni düzgün çalışmaya başlar.Geçmişte yaptığı hataları değerlendiren ve günümüz ile gelecekte aynı hataları yapmamamız için bizi yönlendiren kendi irademiz ve/veya ailemizdir.Bu irade,beynimizde bulunan amigdala(badem) olarak adlandırılan bir beyin yapısı tarafından yönetilmektedir.

Günümüze uygun olarak önermiş olduğum bu kitabı okumanızı öneririm.Kitapta değişik örneklemelerle kişilerin sosyal hayattaki etkileşimleri de anlatılmaktadır.

 

Saygılarımla,

  • 2 hafta sonra...
  • 5 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Muhammed Bozdağ'ın Ruhsal Zeka(eQ) adlı kitabını tavsiye edrim.İnsanların başarıyı elde etmesinde ruhun önemini çok iyi anlatıyor.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.