Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

öZEL GÜNLER de değilde hergün özel olduklarını hissettirsek..

Bu günlerde hergünlerden biri olsa...

Gönderi tarihi:

yok be erdal abicim , bu konuda katılmıyorum sana :( doğumgünleri, evlilik yıldönümleri özel olmalı bence ;) hani belki sevgililer günü, anneler günü, babalar günü falan senin dediğin gibi olabilir, sadece o gün hatırlamak değilde hergün hatırlamak lazım o güzel insanları ama doğum günü ve evlilik yıldönümleri bırak özel kalsın abicim ;)

Gönderi tarihi:

yok be erdal abicim , bu konuda katılmıyorum sana :( doğumgünleri, evlilik yıldönümleri özel olmalı bence ;) hani belki sevgililer günü, anneler günü, babalar günü falan senin dediğin gibi olabilir, sadece o gün hatırlamak değilde hergün hatırlamak lazım o güzel insanları ama doğum günü ve evlilik yıldönümleri bırak özel kalsın abicim ;)

sevgili 'MINEU' insanın hayatında iki önemli dönüm noktası vardır..

1.doğum.........dünyaya birkere geliyoruz..herşey orada başlıyor ....

2.evlilik..gerçekten birkere evleniyoruz..ilk heyecanları orada yaşıyoruz..hayatımızdaki birçok ilkleri ilk evlendiğimizde yaşıyoruz..unutamıyoruz ömür boyunca.

Gönderi tarihi:

eeee yani :huh:

anlamadım erdal abi şimdi sen bana katılıyo musun? katılmıyor musun?

Gönderi tarihi:

bencede özel günler özel olmalı,insan hatırlanmalı seviyorum böyle günleri,ama doğum günlerine neyi kutlayacam yaşlanmanı mı diye bakanlarda var..onlar için gerçekten anlamsızmı yoksa kişi mi önemsiz bilmiyorum gerçide :)

Gönderi tarihi:

eeee yani :huh:

anlamadım erdal abi şimdi sen bana katılıyo musun? katılmıyor musun?

SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM 'MINEU'

SAYGILAR,SEVGİLER :clover::wub:

Gönderi tarihi:

özel günler olmalı bence de amaç sadece işi maddi boyuta dökmeden

birlikte hoşça vakit geçirmek ve diğer günlerden biraz daha farklı geçirmek

adı üstünde özel gün :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.