Φ aramis Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Ayrılmaz üç silahşörlerden birisi başka bir işle uğraşmak üzere guruptan ayrılmış.Sizce bu silahşör şu anda nerede ve ne yapıyor? Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Ayrılmaz üç silahşörlerden birisi başka bir işle uğraşmak üzere guruptan ayrılmış.Sizce bu silahşör şu anda nerede ve ne yapıyor? mezarda, yatıyo desek, mesela:crying: Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 bence bu forumda ve desteksiz atış yapıyor :) Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 bence bu forumda ve desteksiz atış yapıyor :) üstüme alındığımdan değil; ama, ben silah kullanmasını bilmem Alıntı
Φ aramis Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 bence bu forumda ve desteksiz atış yapıyor :) Akıllı insanları severim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 bence bu forumda ve desteksiz atış yapıyor süperdi Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 hepinize teşekkürler. gulll desteksiz atış yapıyor derken seni değil kendimde dahil bu başlığa cevap yazan herkesi kastetmiştim. yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. ama gerçekten cevap için hepimiz atış yapıyoruz. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 hepinize teşekkürler. gulll desteksiz atış yapıyor derken seni değil kendimde dahil bu başlığa cevap yazan herkesi kastetmiştim. yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. ama gerçekten cevap için hepimiz atış yapıyoruz. Medikal aramis seni yanlış anlamaz rahat ol.. Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 aramise demedim dost. Gulll yanlış anladı. kendisine dediğimi zannetti. sağol uyarın için hoşcakalın Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 aramise demedim dost. gulll yanlış anladı. kendisine dediğimi zannetti. sağol uyarın için hoşcakalın dedim,ya üstüme alındiğimdan değil diye,yinede açıklaman için sağol arkadaş ayrıca hiç kımsenın aklına şu silehşörlerle ilgili bişi gelmedi mi yaw, ben cevabı merak ediyom;ama bulamıyom Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gulll bence benim cevabım doğru. zaten ben dalgasına dememiştim valla. o silahşör medikal mesela ve cevabı bulmak için atış yapıyor Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gulll bence benim cevabım doğru. zaten ben dalgasına dememiştim valla. o silahşör medikal mesela ve cevabı bulmak için atış yapıyor eee o zaman atışlarını beklıyoruz; medikal . aklıma bişi gelse bende atacam ama; yok kardeşim durdu namert Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 D'Artagnan (Türkçe me'ali "Dartanyan") dart oynuyordur belki heralde inşallah... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gulll bence benim cevabım doğru. zaten ben dalgasına dememiştim valla. o silahşör medikal mesela ve cevabı bulmak için atış yapıyor Eğer cevabın buysa yanlış cevap.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 bızım fılmlerden bıldığımız silahşörse,ne yaptığını bilmesekte olur,okadar adam vurmuş onların duasını alıyordur Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Yaw bakınırken gördüm bu soruya hala cevap verilememiş.. Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 diğerlerini öldürmesi için tutulmuş olmasın..yada şerif olmuş olabilir.bende atabilirim.bay bilen uzun zamandır hiç bir soruda görmedim seni..hoşgeldin. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Ayrılmaz üç silahşörlerden birisi başka bir işle uğraşmak üzere guruptan ayrılmış.Sizce bu silahşör şu anda nerede ve ne yapıyor? bir futbol klübüne başkanlığa soyunmuş olabilirmi Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 birde nerede olduğunu sorular bence hapiste kurtulmayı bekliyor. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Kahin bay bilen diye bana mı diyorsun?Öyle nicki olan bir arkadaş vardı da.. Bu arada bu sorunun cevabıda çok basit.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 silah yapımıyla mı uğraşıyor.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Maalesef.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 3. silahşör hala yaşıyormu ve gerçekten gruptan fiziksel olarak ayrılmışmı? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Hala bişeylerle uğraştığına göre farazen yaşıyor tabiki.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 diğer iki silahşör ölmüş bu hala silahşörlük mü yapıyo... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.