Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Ayrılmaz üç silahşörlerden birisi başka bir işle uğraşmak üzere guruptan ayrılmış.Sizce bu silahşör şu anda nerede ve ne yapıyor?

:whistling::whistling: mezarda, yatıyo desek, mesela:crying: :crying:

Gönderi tarihi:

hepinize teşekkürler. gulll desteksiz atış yapıyor derken seni değil kendimde dahil bu başlığa cevap yazan herkesi kastetmiştim. yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. ama gerçekten cevap için hepimiz atış yapıyoruz. :)

Gönderi tarihi:

hepinize teşekkürler. gulll desteksiz atış yapıyor derken seni değil kendimde dahil bu başlığa cevap yazan herkesi kastetmiştim. yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. ama gerçekten cevap için hepimiz atış yapıyoruz. :)

Medikal aramis seni yanlış anlamaz rahat ol.. :D

Gönderi tarihi:

:) aramise demedim dost. gulll yanlış anladı. kendisine dediğimi zannetti. sağol uyarın için :) hoşcakalın

:sweatingbullets::sweatingbullets: dedim,ya üstüme alındiğimdan değil diye,yinede

açıklaman için sağol arkadaş :stuart:

ayrıca hiç kımsenın aklına şu silehşörlerle ilgili bişi gelmedi mi yaw,

ben cevabı merak ediyom;ama bulamıyom

Gönderi tarihi:

Gulll bence benim cevabım doğru. zaten ben dalgasına dememiştim valla. o silahşör medikal mesela ve cevabı bulmak için atış yapıyor :)

:stuart: eee o zaman atışlarını beklıyoruz; medikal :P . aklıma bişi gelse bende atacam ama; yok kardeşim

durdu namert :lol::sweatingbullets::sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

Gulll bence benim cevabım doğru. zaten ben dalgasına dememiştim valla. o silahşör medikal mesela ve cevabı bulmak için atış yapıyor :)

Eğer cevabın buysa yanlış cevap.. :P

Gönderi tarihi:

bızım fılmlerden bıldığımız silahşörse,ne yaptığını bilmesekte olur,okadar adam vurmuş onların duasını alıyordur :D

• 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Yaw bakınırken gördüm bu soruya hala cevap verilememiş.. ;)

Gönderi tarihi:

diğerlerini öldürmesi için tutulmuş olmasın..yada şerif olmuş olabilir.bende atabilirim.bay bilen uzun zamandır hiç bir soruda görmedim seni..hoşgeldin.

Gönderi tarihi:

Kahin bay bilen diye bana mı diyorsun?Öyle nicki olan bir arkadaş vardı da.. :D

Bu arada bu sorunun cevabıda çok basit..;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.