Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Ayrılmaz üç silahşörlerden birisi başka bir işle uğraşmak üzere guruptan ayrılmış.Sizce bu silahşör şu anda nerede ve ne yapıyor?

Gönderi tarihi:

Ayrılmaz üç silahşörlerden birisi başka bir işle uğraşmak üzere guruptan ayrılmış.Sizce bu silahşör şu anda nerede ve ne yapıyor?

:whistling::whistling: mezarda, yatıyo desek, mesela:crying: :crying:

Gönderi tarihi:

bence bu forumda ve desteksiz atış yapıyor :):)

Gönderi tarihi:

:blink: üstüme alındığımdan değil; ama, ben silah kullanmasını bilmem :sweatingbullets::sweatingbullets:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Akıllı insanları severim :)

Gönderi tarihi:

süperdi :D:D

Gönderi tarihi:

hepinize teşekkürler. gulll desteksiz atış yapıyor derken seni değil kendimde dahil bu başlığa cevap yazan herkesi kastetmiştim. yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. ama gerçekten cevap için hepimiz atış yapıyoruz. :)

Gönderi tarihi:

hepinize teşekkürler. gulll desteksiz atış yapıyor derken seni değil kendimde dahil bu başlığa cevap yazan herkesi kastetmiştim. yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. ama gerçekten cevap için hepimiz atış yapıyoruz. :)

Medikal aramis seni yanlış anlamaz rahat ol.. :D

Gönderi tarihi:
:) aramise demedim dost. Gulll yanlış anladı. kendisine dediğimi zannetti. sağol uyarın için :) hoşcakalın
Gönderi tarihi:

:) aramise demedim dost. gulll yanlış anladı. kendisine dediğimi zannetti. sağol uyarın için :) hoşcakalın

:sweatingbullets::sweatingbullets: dedim,ya üstüme alındiğimdan değil diye,yinede

açıklaman için sağol arkadaş :stuart:

ayrıca hiç kımsenın aklına şu silehşörlerle ilgili bişi gelmedi mi yaw,

ben cevabı merak ediyom;ama bulamıyom

Gönderi tarihi:

Gulll bence benim cevabım doğru. zaten ben dalgasına dememiştim valla. o silahşör medikal mesela ve cevabı bulmak için atış yapıyor :)

Gönderi tarihi:

Gulll bence benim cevabım doğru. zaten ben dalgasına dememiştim valla. o silahşör medikal mesela ve cevabı bulmak için atış yapıyor :)

:stuart: eee o zaman atışlarını beklıyoruz; medikal :P . aklıma bişi gelse bende atacam ama; yok kardeşim

durdu namert :lol::sweatingbullets::sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

Eğer cevabın buysa yanlış cevap.. :P

Gönderi tarihi:

bızım fılmlerden bıldığımız silahşörse,ne yaptığını bilmesekte olur,okadar adam vurmuş onların duasını alıyordur :D

• 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Yaw bakınırken gördüm bu soruya hala cevap verilememiş.. ;)

Gönderi tarihi:

diğerlerini öldürmesi için tutulmuş olmasın..yada şerif olmuş olabilir.bende atabilirim.bay bilen uzun zamandır hiç bir soruda görmedim seni..hoşgeldin.

Gönderi tarihi:

bir futbol klübüne başkanlığa soyunmuş olabilirmi :lol::lol::lol:

Gönderi tarihi:

birde nerede olduğunu sorular bence hapiste kurtulmayı bekliyor.

Gönderi tarihi:

Kahin bay bilen diye bana mı diyorsun?Öyle nicki olan bir arkadaş vardı da.. :D

Bu arada bu sorunun cevabıda çok basit..;)

Gönderi tarihi:

silah yapımıyla mı uğraşıyor..

Gönderi tarihi:

Maalesef..

Gönderi tarihi:

3. silahşör hala yaşıyormu ve gerçekten gruptan fiziksel olarak ayrılmışmı?

Gönderi tarihi:

Hala bişeylerle uğraştığına göre farazen yaşıyor tabiki.. ;)

Gönderi tarihi:

diğer iki silahşör ölmüş bu hala silahşörlük mü yapıyo...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.