Φ gunesxxx Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2005 BİR, DÖRT, BEŞ, YEDİ, ON, YİRMİ, ? Açıklayınız. Alıntı
Φ numbers Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2005 BİR, DÖRT, BEŞ, YEDİ, ON, YİRMİ, ?Açıklayınız. 9717[/snapback] YİRMİİKİ.............................= Alıntı
Φ gunesxxx Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2005 CEVAP OTUZ BİR DE ALTINA ACIKLAYIN DEDİM YANİ BİR SOYLESEN NASIL BULDUGUNU YANİ???? Alıntı
Φ numbers Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2005 CEVAP OTUZ BİR DE ALTINA ACIKLAYIN DEDİM YANİ BİR SOYLESEN NASIL BULDUGUNU YANİ???? 9845[/snapback] cevap yanlışsa sana açıklamamın ne gereği var değil mi??????? Alıntı
Φ gunesxxx Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2005 en azından mantıklı bir sey varsa dediginde iki cevabının oldugunu kabul ederdim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.