Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 19 yıl 3 boyutlu sokak resimleri...ilgilenenlere.. users.skynet.be/J.Beever/pave.htm
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar allah allah olması lazım adres bu.. peki adresi kopyalayıp..adres çubuğuna götür..o zaman oluyo..ben de öle denedim..
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 19 yıl hepsi süper adamlar aşmış kendini artık.. paylaşım için çok tşkler
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl hepsi çok güzel.. bunları haberlerde yayınlamışlardı ordan da hatırlıyorum..
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 18 yıl tek kelimeyle mükemmel. benim idealim. ama malesef buranın belediye başkanından izin alamadım..)
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 18 yıl tek kelimeyle mükemmel. benim idealim. ama malesef buranın belediye başkanından izin alamadım..) Ahh ahh bu boyalardan Türkiye' ye getirseler kaçak maçak yaparım bunları ama gazetede okumuştum bu haberi yanlış olmasın ama bir boyanın tanesi 90€ ' muş
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.