Φ gulll Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 merhaba arkadaşlar bende birkaçgündür aranızdayım ;sorulan soruları ve geçen diyaloglar çok güzel. tebrik ediyim istedim. gelelım soruya; yapanın sattığı, alanın kullanmadığı, kullananın görmediği şey nedir?? Alıntı
Φ necessary Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Özel'e gönderdim.Yeni geldiğin için hemen cevabı yazıpta hevesini kırmayalım. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Özel'e gönderdim.Yeni geldiğin için hemen cevabı yazıpta hevesini kırmayalım. duyarlılığın için teşekkür ederim. necessary Alıntı
Φ k_otrine Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 kefenmi:D soru biraz farklıydı belki değildir cevap tabut da olabilir:D Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 kefenmi:D soru biraz farklıydı belki değildir cevap tabut da olabilir:D tebrikler, cevap tabut. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.