Φ adambey Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 herkese yeniden merhaba.. ilk sorumun cevabı medikal tarafından bilindi.. süper.. şimdi yenisi geliyor iki dinamit fitili var.. her birini yanması 1 saate tekabül ediyor ..fakat fitiller homojen değiller ..yani fitilin tam ortası yarım saat olmuyor ..diyelim ki ilk 2 santimi yarım saate yanabiliyor kalan kısmı inceliyor ve ateş hızlanıyor.. ama kesin olan fitillerin yanma süreleri tane başına 1 saat soru: elimizdeki homojen olmayan bu iki fitili kullanarak yumurta pişirmek istesek ve 15 dakika tutmamız gerekse bunu nasıl başarırız tabiki hiç kelime oyunu yada şaşırtmaca yok kolay gelsin saygılar herkese adambey Alıntı
Φ özkan1980 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 herkese yeniden merhaba.. ilk sorumun cevabı medikal tarafından bilindi.. süper.. şimdi yenisi geliyor iki dinamit fitili var.. her birini yanması 1 saate tekabül ediyor ..fakat fitiller homojen değiller ..yani fitilin tam ortası yarım saat olmuyor ..diyelim ki ilk 2 santimi yarım saate yanabiliyor kalan kısmı inceliyor ve ateş hızlanıyor.. ama kesin olan fitillerin yanma süreleri tane başına 1 saat soru: elimizdeki homojen olmayan bu iki fitili kullanarak yumurta pişirmek istesek ve 15 dakika tutmamız gerekse bunu nasıl başarırız tabiki hiç kelime oyunu yada şaşırtmaca yok kolay gelsin saygılar herkese adambey bu sorunun benzerini ben sormuştum şöyle olabilir mi 2 fitilden birini her iki tarafından diğerinide tek tarafından aynı anda yakarız. 2 ucundan yaktığımız fitil yarım saatte yanıp biter bu biter bitmez 2. fitilde yarım saatlik zaman kalmış olur daha sonra onuda diğer diğer tarafından yakarız yumurtayı ateşe koyarız ve iki tarafı yanan bu fitil 15 dakikada yumurtayı pişirir ama 15 dakika pişirdikten sonra o yumurta yemesek daha iyi olur. :) Alıntı
Φ adambey Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 bu sorunun benzerini ben sormuştum şöyle olabilir mi 2 fitilden birini her iki tarafından diğerinide tek tarafından aynı anda yakarız. 2 ucundan yaktığımız fitil yarım saatte yanıp biter bu biter bitmez 2. fitilde yarım saatlik zaman kalmış olur daha sonra onuda diğer diğer tarafından yakarız yumurtayı ateşe koyarız ve iki tarafı yanan bu fitil 15 dakikada yumurtayı pişirir ama 15 dakika pişirdikten sonra o yumurta yemesek daha iyi olur. :) doğrudur bu arada yeni farkettim 15 dakika yumurta gerçekten kötü olur diğer sorumda daha önce sorulmuş ama kimse kusura bakmasın ben burda yeniyim bilemezdim.. hemen yeni başlıkla bir soru daha geliyor birde ona bakın bakalım kolay gele Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.