Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

herkese yeniden merhaba.. ilk sorumun cevabı medikal tarafından bilindi.. süper.. şimdi yenisi geliyor

iki dinamit fitili var.. her birini yanması 1 saate tekabül ediyor ..fakat fitiller homojen değiller ..yani fitilin tam ortası yarım saat olmuyor ..diyelim ki ilk 2 santimi yarım saate yanabiliyor kalan kısmı inceliyor ve ateş hızlanıyor.. ama kesin olan fitillerin yanma süreleri tane başına 1 saat

soru: elimizdeki homojen olmayan bu iki fitili kullanarak yumurta pişirmek istesek ve 15 dakika tutmamız gerekse bunu nasıl başarırız

tabiki hiç kelime oyunu yada şaşırtmaca yok

kolay gelsin

saygılar herkese

adambey :)

Gönderi tarihi:

herkese yeniden merhaba.. ilk sorumun cevabı medikal tarafından bilindi.. süper.. şimdi yenisi geliyor

iki dinamit fitili var.. her birini yanması 1 saate tekabül ediyor ..fakat fitiller homojen değiller ..yani fitilin tam ortası yarım saat olmuyor ..diyelim ki ilk 2 santimi yarım saate yanabiliyor kalan kısmı inceliyor ve ateş hızlanıyor.. ama kesin olan fitillerin yanma süreleri tane başına 1 saat

soru: elimizdeki homojen olmayan bu iki fitili kullanarak yumurta pişirmek istesek ve 15 dakika tutmamız gerekse bunu nasıl başarırız

tabiki hiç kelime oyunu yada şaşırtmaca yok

kolay gelsin

saygılar herkese

adambey :)

bu sorunun benzerini ben sormuştum şöyle olabilir mi

2 fitilden birini her iki tarafından diğerinide tek tarafından aynı anda yakarız.

2 ucundan yaktığımız fitil yarım saatte yanıp biter bu biter bitmez 2. fitilde yarım saatlik zaman kalmış olur daha sonra onuda diğer diğer tarafından yakarız yumurtayı ateşe koyarız ve iki tarafı yanan bu fitil 15 dakikada yumurtayı pişirir

ama 15 dakika pişirdikten sonra o yumurta yemesek daha iyi olur.

:) :)

Gönderi tarihi:

bu sorunun benzerini ben sormuştum şöyle olabilir mi

2 fitilden birini her iki tarafından diğerinide tek tarafından aynı anda yakarız.

2 ucundan yaktığımız fitil yarım saatte yanıp biter bu biter bitmez 2. fitilde yarım saatlik zaman kalmış olur daha sonra onuda diğer diğer tarafından yakarız yumurtayı ateşe koyarız ve iki tarafı yanan bu fitil 15 dakikada yumurtayı pişirir

ama 15 dakika pişirdikten sonra o yumurta yemesek daha iyi olur.

:) :)

doğrudur bu arada yeni farkettim 15 dakika yumurta gerçekten kötü olur :)

diğer sorumda daha önce sorulmuş ama kimse kusura bakmasın ben burda yeniyim bilemezdim..

hemen yeni başlıkla bir soru daha geliyor birde ona bakın bakalım

kolay gele :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.