Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2005 19 yıl Zenci bir insan ,kizil denize girerse ,denizden ciktiginda ne olur.?
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2005 19 yıl Zenci bir insan ,kizil denize girerse ,denizden ciktiginda ne olur.? 9276[/snapback] soru için düşenmeden cevap verY orum............ ISLANIR ............................
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2005 19 yıl Yazar Zenci bir insan ,kizil denize girerse ,denizden ciktiginda ne olur.? 9276[/snapback] soru için düşenmeden cevap verY orum............ ISLANIR ............................ 9298[/snapback] TEBRIKLER
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 19 yıl Yazar bu mudur be abicim yawss :D:Dkomixxiniss 9557[/snapback] Haklisin sir kardes YAS OLUR OLACAKTI ama nummersin cevabinda sunu yaziyordu, düsünmeden cevab veriyorum demisti ben de o kardesimizi o kadar emin oldugu icin hayal kirikligina ugratmak istemedim,bende böyleyim iste. sevgiler.
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 19 yıl :D wayy o da gsllll 9685[/snapback] hey neler dönüyor orda bakiyim .......ne yapıyım bende okur okumaz aklıma o geldi yazdimm ............
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.