Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Değerli Arkadaşlar, Hepinize merhaba, Forumda üst sıralarda yer alan konular ilginç geldiği için,ilgili konularda görüşlerimi belirttim.Forum ortamı bana biraz yabancı olduğu için kendimi tanıtmakta geç kaldım.Bu bölümü sonradan keşfettim.Bu bölüme yazamadığım şeyleri başka yerlere yazınca uyarılar aldım.Bu forum ortamının arkadaş bulmada daha önemli olabileceğini düşünüyorum. Beni anlayışla karşılayabileceğinizi umarım. Saygılarımla,
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Değerli Arkadaşlar, Hepinize merhaba, Forumda üst sıralarda yer alan konular ilginç geldiği için,ilgili konularda görüşlerimi belirttim.Forum ortamı bana biraz yabancı olduğu için kendimi tanıtmakta geç kaldım.Bu bölümü sonradan keşfettim.Bu bölüme yazamadığım şeyleri başka yerlere yazınca uyarılar aldım.Bu forum ortamının arkadaş bulmada daha önemli olabileceğini düşünüyorum. Beni anlayışla karşılayabileceğinizi umarım. Saygılarımla, merabalar siosteran. belli ki senide yanlış anlamışlar. bu forumda sık oluyo bu. arkadaşlarla yeni tanıştığımız bir topic var. istersen orda bizimle paylaşmak istediğin kadarıyla kendini tanıt. Not: forumda birkaç tane deneyimli var. onlarla iyi geçinirsen kimse sana bişey diyemez
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl merabalar siosteran. belli ki senide yanlış anlamışlar. bu forumda sık oluyo bu. arkadaşlarla yeni tanıştığımız bir topic var. istersen orda bizimle paylaşmak istediğin kadarıyla kendini tanıt. Not: forumda birkaç tane deneyimli var. onlarla iyi geçinirsen kimse sana bişey diyemez bak emre abin nasilda biliyo isi adam yolunu bulmuss olee hosgeldinn zamanla ogrenirsen bosver benide az azarlamadi bazi (tas)umarim yerine gider yani cok bilmis beylerrr.............
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Değerli Arkadaşlar,Hepinize merhaba, Forumda üst sıralarda yer alan konular ilginç geldiği için,ilgili konularda görüşlerimi belirttim.Forum ortamı bana biraz yabancı olduğu için kendimi tanıtmakta geç kaldım.Bu bölümü sonradan keşfettim.Bu bölüme yazamadığım şeyleri başka yerlere yazınca uyarılar aldım.Bu forum ortamının arkadaş bulmada daha önemli olabileceğini düşünüyorum. Beni anlayışla karşılayabileceğinizi umarım. Saygılarımla, hoşgeldın arkadaşım
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl merabalar siosteran. belli ki senide yanlış anlamışlar. bu forumda sık oluyo bu. arkadaşlarla yeni tanıştığımız bir topic var. istersen orda bizimle paylaşmak istediğin kadarıyla kendini tanıt. Not: forumda birkaç tane deneyimli var. onlarla iyi geçinirsen kimse sana bişey diyemez emre kimmiş bunlar
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl ben söyliim biri gece yağmuru biride mine ben şahidim gizli gizli haraç alıyorlar üyelerden takma isimleri bile var kanki diyorlar birbirlerine
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 19 yıl asıl haraç alanlar gitti taş yürekli topladıklarıyla tatil yapıyorlar şimdi onlar gelince tanışırsınız onlarla
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 19 yıl ben söyliim biri gece yağmuru biride mine ben şahidim gizli gizli haraç alıyorlar üyelerden takma isimleri bile var kanki diyorlar birbirlerine kesinlikle hayır. mine yi zaten ilk kez duyuyorum da gece yağmuru(elif) değil kesinlikle. beni milletle papaz etme taş yürekli
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.