Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2011 13 yıl KUVVA-İ MİLLİYEDEN BİNDİRİLMİŞ KITALARA: ((...MİSAK-I MİLLİ SINIRLARI İÇERİNDEKİ MUHALİF HALKTAN İSENİZ SİZLER BİNDİRİLMİŞ KITALARSINIZDIR.YOK MİSAK-I MİLLİ SINIRLARININ DIŞINDA MUHALİF HALKTAN İSENİZ SİZ AKP TARAFINDAN DESTEKLENMESİ GEREKEN HALKSINIZDIR...BİZ BİRBUÇUK MİLYON CUMHURİYET MİTİNGİ YAPTIK AKPYİ DEVİREMEDİK...MISIRDA BİRMİLYON MİTİNG YAPTI İKTİDARI DEVİRİ VERDİ ÖYLEMİ?)) Ayhan Aytaç'ın Notları ...bindirilmiş kıtalar ne demektir? itü sözlük:'19 Ağu 2011 – esasında ideoloji, bilinç yoksunu olup başkalarının nüfuzu ve yönlendirmesiyle çeşitli toplantı, gösteri, yürüyüşlerde hazır bulunan kitle.' şimdi sormak lazım akp'nin mitinglerine giden insanlar ideolojik bilince sahip insanlarmıdır.sizcede onlarda br şekilde yönlendirilmiş olamazlarmı? Ayhan Aytaç'ın Notları ...özelde anlamda söyleyecek olursak:örneğin bendeniz 72 milletçi alevi milliyetçisi ayhan aytaç olarak diyebilirimki bunlar 72 millettir,kuvva-i milliyedir...ve dahası belkide bu cumhuriyet mitinglerine gelenlerin büyük çoğunluğu aslında alevi vatandaşlaımızdı.ve bunlar isteseler kendi inanç ve kültür refleksi ilede bu mitingi yapamazlar mı? Ayhan Aytaç'ın Notları ...şahin alpayın zamandan uyarısı vardı:'ey akp dikkatli ol,ülke kutuplaşmaya gidiyor.bir alevi-sünni(yezit-kızlbaş) çatışması olsa sen tarafsın.çünki bir tane bile alevi milletvekilin yoktur? ' evet akp ilk dönem 365 milletvekili içerinde 1 tane alevi milletvekili yoktu ve utanmadanda çıkıp biz türkiye partisiyiz diyorlardı? Ayhan Aytaç'ın Notları ...şahin alpayın uyarısı dikkate alındı ve 2.dönem göstermelik 2,3 tane alevi milletvekili adayı konuldu.bunlardan biriside ilmen kendisini marifet makamından düşkün ilanettiğimiz reha çamurdur.stv muhabiri soruyor neden akp? çamuroğlu:'ya baksanıza ülke alevi-sünni çatışmasına gidiyor.bunu önlemek için ben akpyi seçtim? ' garip bir seçim? Ayhan Aytaç'ın Notları ...ve zafer üsküle soruyorlar,efendim 5 kız çocuğu yurttan atılmışlar,oruç tutmadıkları için ve alevi olduklarıda söyleniyor ne diyorsunuz? üskülün cevabı:'ya çocuklar siz ne yapmaya çalışıyorsunuz,alevi-sünni çatışmasımı istiyorsunuz? ' bune ya? haber sünnilerle ilgiliyse veriyorlar ateşi,alevilerle ilgiliyse çatışma olur? Ayhan Aytaç'ın Notları ...gençler lisede gerek bodrumda ve gerksede damda namaz kılıyorlar,başörtüsü sorunu üniversitelerde,kuran kursları ve cami meseleleri ve saire haber oluyor.ve sünniler bu haberle galeyana geliyor gelme hakları vardır.ama haber alevilerle ilgiliyse sansür niye alevi sünni çatışması olur.peki bu saydıklarımızda oraya götürmüyormu sanıyorsunuz? Ayhan Aytaç'ın Notları ...şimdi 52 milyon seçmen var.bunların 21 milyonu akpye oy veriyor ve 31 milyonda üç beş parti üzerinden dağılıyor.ama potansiyel olarakta ant-i akpdir.şimdi erdoğan diyor ki:'egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.' peki bu millet karpuz gibi ikiye bölünmüşse kimindir sayın erdoğan bana izah edermisiniz ben çocuk değilim karşınızda? Ayhan Aytaç'ın Notları ...milletim milletim diyorsunuz,milletiniz kan ağlıyor,milletiniz cinnet geçiriyor,milletiniz çöpçü,boyacı,hurdacı olmakta en nijayet karar kılmıştır.daha düne kadar çöpten yüz metre uzak duran adam,önce elli metre yaklaşmış,sonra 25 daha ve şimdi sağa sola bakıyor sonrada çöpe girişiyor işte akp,sünni erdoğan yönetimi? Ayhan Aytaç'ın Notları ...24 eylüle kadar bu hükümete süre veriyorum.ya 24 milyar dolar bize verir tazmin ederek bir şeylerin düzelmesini sağlarsınız.diyanetiniz bin cemeviyle özürünü beyan eder.yada biz iran,ırak,suriye,yemen üzerinden bu parayı temin eder çok kuvvetli alevi muhalefet ile o emevi iktidarınızı yıkarız vesselam _millimuhalefetparti/cephesi:'nasıl muhalefetimiz sayın erdoğan? '
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.