Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2005 arkadaslar sizce bu sayfa nasil begenmediklerinizi yada begendiklerinizi yazarsaniz sevinirim ..... porten Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2005 walla erinmedim hepsine bir bir baktım ne yalan söyleyim eğer buresimleri sen koymuşsan oraya hakkında forumda okuduğum bir kaç yazınla beraber bir profilin cıktı istersen sana bunları burda bahsedeyim sen cok melankolik bir kişiliğe sahipsin vede sana güzel bir iki laf söylenirse hemen kanan tipler vardırya onlardasın aslında neseli görünmeye calısıyorsundur sen ama resimlerdeki kapalı kapılar arasında sıkışmıs bunalmış durumdasın kapıların özellikle kilitli olması da ayrıca kendini dışarı karşı savunmasız hissettiğin vede kendi kendine sınırlar koyduğun anlamına geliyor ama bir ışık arıyorsun kapkara bulutların arasından bu bir kurtarıcı da olabilir son resimlerdeki ışıklardan ve de gökyüzünden bunları cıkardım işte ama işin komik yanı ne biliyormusun bu resimleri senin değpilde bir başka birinin oraya koyması olabilir sadece tanıtmak amaçlı olabilir o link işte o da bo.. bastığımızın resmidir zaten nerden aklıma geldi bunları yazmak onuda bilmiyorum herneyse fotoğraflar güzel hangi cicek güzel değildir ki. benim favorim 12-13 resimlerde siyah beyaz resimde iki cocuk resmi var biri erkek biri kız okul onlükleri üzerinde evet kesinlikle favorilerim onlar biraz ürkek sanırım hayatlarında belkide ilk defa foto cektiriyorlar ve bir o kadar da saf... sormussun ya beğendiklerin diye ben o fotoyu sevdim.. kolay gelsin.... Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 walla erinmedim hepsine bir bir baktım ne yalan söyleyim eğer buresimleri sen koymuşsan oraya hakkında forumda okuduğum bir kaç yazınla beraber bir profilin cıktı istersen sana bunları burda bahsedeyim sen cok melankolik bir kişiliğe sahipsin vede sana güzel bir iki laf söylenirse hemen kanan tipler vardırya onlardasın aslında neseli görünmeye calısıyorsundur sen ama resimlerdeki kapalı kapılar arasında sıkışmıs bunalmış durumdasın kapıların özellikle kilitli olması da ayrıca kendini dışarı karşı savunmasız hissettiğin vede kendi kendine sınırlar koyduğun anlamına geliyor ama bir ışık arıyorsun kapkara bulutların arasından bu bir kurtarıcı da olabilir son resimlerdeki ışıklardan ve de gökyüzünden bunları cıkardım işte ama işin komik yanı ne biliyormusun bu resimleri senin değpilde bir başka birinin oraya koyması olabilir sadece tanıtmak amaçlı olabilir o link işte o da bo.. bastığımızın resmidir zaten nerden aklıma geldi bunları yazmak onuda bilmiyorum herneyse fotoğraflar güzel hangi cicek güzel değildir ki. benim favorim 12-13 resimlerde siyah beyaz resimde iki cocuk resmi var biri erkek biri kız okul onlükleri üzerinde evet kesinlikle favorilerim onlar biraz ürkek sanırım hayatlarında belkide ilk defa foto cektiriyorlar ve bir o kadar da saf... sormussun ya beğendiklerin diye ben o fotoyu sevdim.. kolay gelsin.... 9077[/snapback] selam forum arkadasim düsüncelerin icin tesekkür ederim benim kisiligimi dogru tahmin etmisin aynen yazdigin gibi ama sayfa benim deyil sayfa abim ÜMIT KARADENIZ (20) in fotograflarin hepsi onun ellerinen olustu gunlerce calisti o sayfa icin linkler falan hepsi onun sadece ikimizde merak ettigimiz icin sorduk nasil olmus siz degerli insanimiz diye yazin icin sana cok tesekkür ederim cok güzel yazmissin icten ....ha bu arada senin en cok sevdigin resim benim annemle dayimin resimleri turkiyede okula giderken cektirmisler suanda ikisininde yasi 40 gecmis.....neyse bendcede o resim cok guzel.baktipta dusunclerini soyledigin icin cok tesekkür ederim ... Alıntı
Φ MJsFlower Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Resimler cok güzel. Abinin ellerine saglik. En cok begendigim resim "the outsider". Ona the outsider ismini vermek cok ilginc oldugu kadar, cok anlamli ve beni baya düsündürdü. O kadar cok degisik yorumlara yol aciyor ki, beynimde düsünceler, resimler, icimde hisler ucusuyor, yerlerini bulmaya calisiyorlar..... Diger cok hosuma giden resim "locked complications". Sunu itiraf etmeliyim ki, resimlerin ismi beni cok etkiledi. Ben o tür bir yorum getiremezdim sanirim, ama cok ilginc bir yaklasim yakalamis abin. "Colorful" u begenmemem imkansiz cünkü canli renkler favorimdir. Ucuk renklerden pek hoslanmam. Abine selamlar! Resimleri ve linki paylastiginiz icin ikinize de tesekkürler. Alıntı
Φ asa Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 arkadaslar sizce bu sayfa nasil begenmediklerinizi yada begendiklerinizi yazarsaniz sevinirim .....porten 9074[/snapback] hmm güzel olmuş yalnız arka plandan müzik eklerseniz daha güzel olacağına eminim.mesela ben Ahmet Koç - Hotl California yayı dinliyordum gerçekten sürükleyip götürdü beni Alıntı
Φ spartaküs Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 kendi mi hideo nakata'nın halka adlı filminde video bantı değilde resimli halini seyretmiş gibi hissettim resimlerin hepsine baktım acaba yedigün içinde ölecekmiyim? Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 ESKİ DOST SPA BÜYÜK DEVRİMCİLER ÖLMESS, KALBİMİZDE YAŞIYOR I'M SPARTACUS Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 selam arkadaslar yazilariniz beni cok mutlu etti abimin ne kadar mutlu oldugunu dusunun artik site resimler hepsi ona ait isimlerinide gonlunden kopararak koyuyor sizinle paylasmami istedi inanin yazilarinizin hepsini ona postaladim cok mutlu sizlere cok tesekkür ederim arkadaslar inanin kendi sayfammisda beni kutluyormussunuz gibiyim sevgilerle.... Alıntı
Φ spartaküs Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2005 interlock kardeş ben senin gibi düşünmüyorum samara denen o kız kuyudan çıksa spartaküs'ün vay haline tabii ki şaka halk kahramanı spartaküs tabbi ki kalbimizde yaşayacak çeşke o romalıları devireydi ama olmadı Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2005 KALBİMİZİN SPA'SI MİLYONLARCA SAMARA SENİN AYAĞNA TURAB OLSUN ABİ SEN ŞİMDİ TURAB NEDİR BİLMEYEBİLİRSİN TOPRAK DEMEK OLUR, BİLGİ KABİLİNDEN ... Alıntı
Φ spartaküs Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2005 KALBİMİZİN SPA 'sı derken sıpa'dan bahsetmiyon değil mi? ben öyle algılıyorumda Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2005 KALBİMİZİN SPA 'sı derken sıpa'dan bahsetmiyon değil mi? ben öyle algılıyorumda 9216[/snapback] CANIM SPAR'IM BU KONUDA ZATEN BANA VORTUSCUM DA KIZIYO, HAKLI DA OLUYO BEN ACEMİ HATALAR YAPABİLİRİM İKAZ EDERSENİZ BÖYLE DÜZELTİRİM ŞİMDİ DÜZELTİYORUM BEN SPA DEDİĞİM ZAMAN SPARTAKÜS'ÜN SPA SINI ANLA. SANA SIPA DEMİŞ OLSAYDIM KENDİMİ DE EŞEK ETMİŞ OLURDUM ALLAH' A ÇOK ŞÜKÜR NE BEN EŞEK, NE SEN SIPASIN BU ARADA EŞEKLER YANLIŞ ANLAMASIN, KİMSEYİ AŞAĞLAMIYORUM. SEVGİLER SPACIĞIM YOLLARINA ÇİÇEKLER... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.