Φ furkan16 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 KAGITTAN BIR GEMIDIR DEVRIM UZERINDE TASIDIGI OZGURLUK SIIRIYLE BATMADAN YUZER.. KIBILIR DUNYA SULARINDA KAC YUNUS GORMUS KAC DENIZ GEZMIŞ Alıntı
Φ omayram Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Selam dostlar...size bir arkadaşın şiiriyle , katılmak istedim... 1900 / lerden Kaldı Sürgün Savaş suçlusuydum Meksika sınırından .......................Amerika ya Üstelik şaman .......................1900 lerin başında Apaçi GERONIMO Savaş suçlusuyum Özgürlük sevdalısı...... Giderken İnancımı Öfkemi halkıma Korkuyu ve kara laneti .....................Faşizme bıraktım Yüreğim KÜBA’da atıyor ...........................FİDEL’im şimdi Bolivya dağlarında, ERNESTO ...........................Üstelik astım’ lı Memleket sevdalısı NAZIM’ ım ..........................Sürgünde şair Karadeniz de SUPHİ........ Denizim ben.......... Dar ağacında üç fidan. 17 yaşında Erdal......... Nurhak ta SİNAN’ nım Kızıldere’de MAHİR Ölüm nereden ve nasıl gelirse gelsin Hoş geldi safa geldi... Eyyy uğruna öldüğümüz halklar.... Bayrak sizde şimdi... 13/01/2006 Güler Ataş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.