Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2011 13 yıl KARMA KARIŞIK sayfalar boş, bomboş geceler karanlık, simsiyah hayaller umutsuz, gerçekleşemeyecek kadar bir gün doğar; ötekinden ne farkı var? daha mı adınlık? daha mı karanlık? peki ya.. yeni açılan sayfalar? daha mı dolu? daha mı boş? açtığım her sayfa, doğan her gün, beni ben yapan ya da beni bana hatırlatan herşey, ne kadar anlamlı ya da ne kadar ANLAMSIZ?... Elif ÇELİK
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2011 13 yıl Yazar KARMA KARIŞIK sayfalar boş, bomboş geceler karanlık, simsiyah hayaller umutsuz, gerçekleşemeyecek kadar bir gün doğar; ötekinden ne farkı var? daha mı adınlık? daha mı karanlık? peki ya.. yeni açılan sayfalar? daha mı dolu? daha mı boş? açtığım her sayfa, doğan her gün, beni ben yapan ya da beni bana hatırlatan herşey, ne kadar anlamlı ya da ne kadar ANLAMSIZ?... Elif ÇELİK SOĞUK TEBESSÜM dün acı çekiyordum bugün yine acı çekiyorum ve yarın yine acı çekeceğim... belki, gün gelecek yıllar sonra, yine seni hatırladığımda soğuk bir tebessüm olacak duduklarımda. belki de, tıpkı bugün ki gibi gözlerimden yaşlar akacak, sonra... etrafımdakiler sebebini soracak vereceğim cevap... herzamanki gibi hiç... olacak. Elif ÇELİK HUZUR her fotoğrafına baktığımda, kalbimin o dayanılmaz acısı rahatlatıyor adeta, yüreğim, solgunken bir anda çiçekler açıyor ve en güzeli, her gülümsediğinde mutlu olduğunu anlıyor için için huzur buluyorum Elif ÇELİK
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.